Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Buku Dilancarkan “Sales me Safalta ke Gupt Siddhant” dalam Bahasa Hindi tentang Pengurusan Jualan

(SeaPRwire) –  

Delhi, India Apr 27, 2024  – Dalam Acara Maya, Dr. Raj Kumar Sharma melancarkan buku baharu dalam bahasa Hindi bertajuk “Sales me Safalta ke Gupt Siddhant pada April 23, 2024, secara global.

Penulis terkenal Dr. Raj Kumar Sharma secara rasmi melancarkan buku keempatnya, “Sales me Safalta ke Gupt Siddhantmelalui acara maya. Acara ini dihadiri oleh pengikutnya, keluarga dan kawan-kawan.

“Sales me Safalta ke Gupt Siddhantadalah buku luar biasa yang berkongsi pengetahuan tak ternilai dalam bidang jualan. Ia menggabungkan sains dan seni jualan serta menerangkan prinsip-prinsip rahsia kejayaan.

Berikut adalah ringkasan ringkas buku ini:

  • Buku ini memberi tumpuan kepada pembangunan diri, bahasa tubuh, seni mendengar, dan kepentingan psikologi.
  • Bab kedua secara meluas membincangkan pelbagai aspek keperibadian dan menekankan kepentingan pakaian korporat dan penampilan.
  • Dalam bab ketiga, perhatian ditumpukan kepada kepentingan memahami bahasa tubuh.
  • Bab keempat menekankan kepentingan seni mendengar dan manfaatnya.
  • Bab kelima membincangkan empati dan penghumanan, yang penting dalam sebarang perniagaan.
  • Bab keenam menyoroti kepentingan memahami psikologi manusia.
  • Bab ketujuh dan kelapan menekankan kepentingan pembelajaran berterusan, yang menaik taraf pakar jualan dan meningkatkan inovasi serta produktiviti mereka.

Buku ini boleh didapati secara global dalam format eBook dan buku cetak, dan anda boleh membelinya di Amazon dan salesheroes.in.

Dr. Raj Kumar Sharma sebelum ini telah mengarang beberapa buku, termasuk “The Art & Science of Sales,” “Mastering the Hidden Pathway to Sales Success,” dan “Sales ek Kala aur Vigyan”.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi Dr. Raj Kumar Sharma.

Hubungi:

Dr. Raj Kumar Sharma

E-mel:

Telefon: +91-8907300036

Mengenai Dr. Raj Kumar Sharma

Dr. Raj Kumar Sharma adalah pakar jualan berpengalaman dengan pengalaman kepimpinan jualan selama 40 tahun dalam industri. Berdedikasi untuk memberdayakan orang lain untuk cemerlang dalam jualan, Dr. Raj Kumar Sharma telah membantu ramai individu dan organisasi mencapai kejayaan luar biasa melalui strategi dan teknik jualan yang berkesan. Buku “Sales me Safalta ke Gupt Siddhant adalah hasil kepakaran dan dedikasi Dr. Raj Kumar Sharma kepada bidang jualan.

Sales me Safalta ke Gupt Siddhant Poster1 Sales me Safalta ke Gupt Siddhant Sales me Safalta ke Gupt Siddhant Poster2

Media Contact

Sales Heroes

918907300036

BL-10, UGF, Club Road,, Shalimar Bagh West,, Delhi 110088

Sumber :Dr. Raj Kumar Sharma

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.