Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Bookscrit Menawarkan Potongan 15% Pada Hari Valentine Tahun Ini untuk Perkhidmatan Promosi Buku Kelas Atas

Valentine

(SeaPRwire) –   Bookscrit adalah salah satu perkhidmatan promosi buku yang paling boleh dipercayai di pasaran. Pada Hari Valentine tahun ini laman web ini menawarkan potongan terus 15% untuk semua perkhidmatannya.

Houston, Texas 13 Feb 2024  – Semasa dunia hampir hidup dalam zaman digital, hanya melakukan apa-apa saja yang baik tidak cukup, terutamanya apabila ia berkaitan dengan komunikasi atau perniagaan. Seperti mana-mana perniagaan lain pada masa kini, penulisan juga tidak bermakna jika tiada seorang pun membacanya. Untuk ini, selain menulis buku berkualiti dan menerbitkannya, penulis perlu terlibat dalam promosi dan pemasaran untuk mencapai penonton dari seluruh dunia. Bookscrit adalah laman web promosi buku dalam talian yang membantu penulis menjalin hubungan dengan pembaca potensial dari setiap penjuru dunia dengan meningkatkan kebolehlihatan mereka. Ia juga salah satu nama yang paling dipercayai dalam industri kerana ia tidak hanya menyediakan perkhidmatan promosi yang berkesan tetapi juga menawarkan harga yang terjangkau. Kini pada acara kasih sayang yang akan datang iaitu Hari Valentine, laman web ini juga mempunyai hadiah yang sangat istimewa untuk pelanggannya. Untuk merayakan hari cinta, laman web ini menawarkan potongan terus 15% untuk semua perkhidmatan promosinya.

Salah satu yang paling terkemuka dan boleh dipercayai, Bookscrit membantu mempromosikan buku dalam pelbagai saluran menggunakan strategi iklan yang telah diuji dan terbukti. Dengan bantuan pakej promosi yang khusus dirangka, penulis dan karya mereka akan mendapat lebih pengiktirafan secara dalam talian dalam tempoh masa yang singkat. Syarikat pemasaran buku dalam talian ini membawa perkhidmatan promosi ke pintu penulis, menawarkan peluang kepada mereka untuk membawa penulisan dan nama mereka ke tahap berikutnya. Pakej pemasaran buku dari syarikat itu membantu penulis membina penulisan dan termasuk pelbagai teknik pemasaran yang berkesan seperti ulasan buku, rilis akhbar, kempen PR penulis, blog, pemasaran media sosial, dan sebagainya. Syarikat pemasaran terlibat dengan penulis dengan perkhidmatan promosi buku atau e-buku yang komprehensif di mana populariti mereka secara dalam talian ditingkatkan secara serta merta.

Bookscrit mempromosikan dengan dua strategi paling berkesannya, pemasaran kandungan dan pemasaran media sosial. Promosi termasuk perkhidmatan promosi buku Kindle, pemasaran buku kanak-kanak, pemasaran buku Indie serta perkhidmatan pemasaran ebuku. Pakar di laman web akan terlibat dalam pakej yang dirangka khusus dan berkesan untuk memastikan hasilnya dapat dilihat secara langsung oleh pelanggannya. Dalam pemasaran kandungan, laman web menawarkan blog eksklusif yang akan terus menyedarkan pembaca tentang keluaran buku berikutnya. Selain itu, terdapat juga rilis akhbar buku yang merupakan cara yang hebat untuk mengumumkan kepada dunia bahawa buku itu akan datang. Rilis akhbar bekerja dengan luar biasa dalam mendapatkan perhatian dan liputan media. Pakej rilis akhbar Tahap Primer Bookscrit akan dikongsi di 145+ tapak, manakala rilis akhbar Tahap Pakar akan membantu penulis sampai ke lebih 195 tapak.

Pemasaran kandungan Bookscrit juga termasuk ulasan buku dan pengenalan yang memperkukuhkan lagi kempen promosi. Pelanggan juga boleh mendapatkan liputan di wawancara penulis khas laman web yang merupakan cara yang hebat untuk berhubung dengan pembaca dari seluruh dunia dan membina pangkalan peminat setia. Selain itu, penulis juga akan mempunyai peluang untuk melancarkan kempen pemasaran media sosial mereka sendiri yang tidak hanya akan mempromosikan karya mereka tetapi juga membantu membina jenama mereka. Kini anda boleh mendapatkan semua ciri-ciri ini dengan potongan 15% untuk acara yang amat istimewa iaitu Hari Valentine. Jadi, segera layari laman web sekarang dan tempah pakej anda!

Mengenai syarikat:

Bookscrit adalah syarikat promosi buku dalam talian yang menawarkan perjanjian pemasaran yang hebat termasuk pemasaran kandungan dan pemasaran media sosial pada harga terjangkau. Ketahui lebih lanjut di: Bookscrit.

Media Contact

Bookscrit

Sumber :Bookscrit

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.