Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Bentz Jaz USA Menambah Patrick Callahan dan Kelly Brownlee

Bentzjazusa Profile

(SeaPRwire) –   Callahan akan mewakili produk Bentz Jaz di pelbagai pameran perdagangan di seluruh negara, manakala Brownlee akan memanfaatkan pengalaman pemasaran tujuh tahunnya untuk meningkatkan kesedaran syarikat dan produk inovatifnya.

Acworth, Georgia Mar 12, 2024  –  mengumumkan penambahan Patrick Callahan dari Hugh Kendoit Emporium dan Kelly Brownlee dari KBI Marketing ke pasukannya.

Callahan akan mewakili produk barisan Bentz Jaz di pelbagai pameran perdagangan serata negara, manakala Brownlee akan memanfaatkan pengalaman tujuh tahunnya dalam pemasaran untuk meningkatkan kesedaran syarikat dan produk inovatifnya.”Kami sangat beruntung mendapatkan Pat dan Kelly menyertai pasukan kami,” kata David Johnson, rakan kongsi, . “Keahlian mereka akan membolehkan kami mempamerkan produk kami kepada audiens lebih luas dari profesional kawalan perosak, dengan tujuan memperkenalkan penyelesaian terbaru seperti Perangkap Lenting FLYght Duo kepada industri kami.”

Brownlee menyatakan kagum terhadap komitmen syarikat untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi. “Saya terkesan dengan komitmen Bentz Jaz untuk meningkatkan industri kami. Saya bersemangat untuk meningkatkan kesedaran misi syarikat dan merevolusikan cara profesional mendekati kawalan perosak.” Pelajari lebih lanjut tentang Bent Jaz USA di .

Mengenai Bentz Jaz USA

ialah pembekal produk kawalan perosak profesional di USA yang menawarkan julat baru produk dan penyelesaian kawalan perosak berkualiti dan inovatif secara dalam talian. Untuk butiran lanjut, lawati laman web kami atau hubungi kami di +1 4703795371.

Media Contact

BentzJazUSA

+1 4703795371

4200 Industrial Center Lane Suite 100 | Acworth GA 30101 USA

Sumber :Bentz Jaz USA

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.