Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

BConz International pelancar Label Rak Elektronik Easytagg, Menginovasikan Runcit di India

easytagg video1

(SeaPRwire) –   Rasai label elektronik Easytagg oleh BConz International, merevolusikan runcit di India. Mudahkan harga dan stok merata di seluruh kedai. Nikmati kemaskini wayles, harga dinamik, dan penyelesaian mesra alam. Lawati BConz.com untuk maklumat lanjut

Bengaluru, Karnataka Feb 6, 2024  – BConz International, pembekal inovatif penyelesaian runcit, gembira mengumumkan pelancaran label elektronik Easytagg di pasaran getir India. Dengan teknologi puncaknya dan kemudahan tanpa banding, Easytagg dijangka mengubah landskap runcit dengan meningkatkan kecekapan, ketepatan, dan pengalaman pelanggan.

Direka untuk mengoptimumkan operasi dan pengurusan stok dalam kedai, label elektronik Easytagg menawarkan peniaga runcit penyelesaian licin untuk menangani cabaran pengurusan harga dan stok merata di pelbagai sektor termasuk kedai runcit, pasar raya, kedai runcit, perubatan dan farmasi, arak, dan kedai wain. Label digital ini menggantikan label kertas tradisional, membolehkan kemaskini produk, harga, dan promosi secara masa nyata merata seluruh kedai dengan beberapa klik sahaja.

Ciri-ciri utama label elektronik Easytagg termasuk:

  • Sambungan wayles: Label Easytagg dilengkapi dengan sambungan wayles, membolehkan peniaga mengemaskini harga dan maklumat produk dengan serta-merta daripada pelantar berpusat.
  • Penetapan harga dinamik: Peniaga boleh melaksanakan strategi penetapan harga dinamik dengan mudah, menangani perubahan pasaran dan fluktuasi permintaan secara masa nyata untuk memaksimakan keuntungan.
  • Ketepatan dipertingkatkan: Selamat tinggal kepada kemaskini harga manual dan percanggahan harga. Easytagg memastikan maklumat harga tepat pada setiap masa, mengurangkan kesilapan dan meningkatkan kepercayaan pelanggan.
  • Penyelesaian mesra alam: Dengan menghapuskan keperluan label kertas, Easytagg menggalakkan kelestarian dan mengurangkan sisa, selari dengan amalan perniagaan mesra alam.

Berkomentar mengenai pelancaran itu, Shaw Alem, CEO/Pengasas BConz International, berkata: “Kami gembira memperkenalkan label elektronik Easytagg ke landskap runcit getir India. Dengan ciri-ciri terkini dan antaramuka ramah pengguna, Easytagg memberdayakan peniaga untuk mengoptimumkan operasi, meningkatkan kecekapan, dan menyampaikan pengalaman membeli yang tiada tandingan kepada pelanggan.”

Label elektronik Easytagg sudah mendapat minat yang besar daripada peniaga terkemuka di India, menjangkakan potensi penyelesaian ini merevolusikan operasi mereka dan memacu pertumbuhan di pasaran saingan.

Untuk maklumat lanjut mengenai label elektronik Easytagg dan penyelesaian inovatif BConz International untuk runcit, lawati

Mengenai BConz International:

BConz International ialah pembekal terkemuka penyelesaian teknologi runcit, komited untuk memberdayakan peniaga dengan alat inovatif untuk gemilang di pasaran yang sentiasa berubah. Dengan fokus kepada kecekapan, ketepatan, dan kepuasan pelanggan, BConz International menyampaikan penyelesaian suai yang direka untuk memenuhi keperluan unik peniaga di seluruh dunia.

Hubungi: BConz International (OPC) Pvt Ltd,

012, Royal County Apartment, Manipal County Road, Singhasandra, Bangalore – 560 068, Karnataka,

Ph: +91 80 4756 7772, Email: ,

front cover

Hubungan Media

bconz international (OPC) Pvt Ltd

+919445967598

DJRC

Sumber :bconz international (OPC) Pvt Ltd

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.