Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Australia’s Building Management Titan, MYBOS, Mendedirikan Versi 4 – Pemacu Perubahan dalam Pengurusan Bangunan/Fasiliti

MYBOS v4

(SeaPRwire) –   MYBOS telah meraikan lebih daripada satu dekad sebagai platform SaaS terkemuka untuk 200 Organisasi Teratas, banyak daripadanya ialah syarikat-syarikat Fortune 500. Pelancaran versi 4 menyediakan fungsi yang dipertingkatkan, ciri-ciri baharu dan antaramuka pengguna yang intuitif.

Sydney, New South Wales Jan 17, 2024  – , perisian Pengurusan Bangunan dan Kemudahan terkemuka di Australasia, menandakan satu tanda penting apabila ia memperingati ulang tahun ke-10 dan melancarkan inovasi terbarunya – MYBOS Versi 4.

Bermula pada 2011, MYBOS secara beransur-ansur telah memperkukuhkan dirinya dengan lebih daripada 8,000 Pengurus Bangunan dan Kemudahan dan 640,000 penduduk dan penyewa yang mengenal pasti MYBOS sebagai perisian pilihan mereka. Campuran ciri-ciri yang tidak tertandingi dan reka bentuk intuitifnya telah memberdayakan perniagaan untuk mengoptimumkan operasi mereka, mengurangkan perbelanjaan, dan meningkatkan margin keuntungan secara mendadak.

Sam Khalef, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif MYBOS, menyatakan semangat yang amat tinggi berkaitan dengan perjalanan 10 tahun MYBOS sebagai perisian Pengurusan Bangunan terkemuka di Australia. Beliau menekankan komitmen syarikat untuk inovasi yang tidak putus-putus dan menangani keperluan pelanggan yang sentiasa berubah.

“Kami sentiasa mencari jalan untuk memperbaiki tawaran kami, dan Versi 4 mewakili komitmen kami kepada kecemerlangan,” tegas Khalef.

Pengenalan MYBOS Versi 4 menetapkan satu piawaian baharu dalam bidang perisian pengurusan bangunan. Versi terbaru ini menawarkan siri penambahbaikan direka untuk menyempurnakan pengalaman pengguna. Penambahbaikan utama merangkumi keupayaan pelaporan lanjut maju, antaramuka pengguna yang diperbaharui, dan aliran kerja licin yang menjanjikan untuk menjadikan pengurusan hartanah dan kemudahan lebih mudah.

“Objektif utama kami adalah untuk terus menyempurnakan perisian kami agar mudah digunakan dan berkuasa. Dengan Versi 4, kami percaya kami telah mencapai objektif ini,” kongsi Khalef.

Merayakan dasawarsa pencapaian ini, pelancaran Versi 4 MYBOS melambangkan visi global mereka. Penggiatannya yang berterusan ke Amerika Syarikat dan Timur Tengah menjadi bukti pertumbuhan yang pesat dan monumental, menandakan tahun ini sebagai titik perubahan dalam perjalanannya.

Menyelami kembali 10 tahun terakhir, Khalef menyatakan rasa syukur dan kebanggaan yang mendalam. “Ia merupakan masa refleksi dan harapan. Kami amat bersyukur atas kesetiaan dan kepercayaan yang kukuh daripada pelanggan kami dan terus komited untuk menyampaikan penyelesaian terkini yang selari dengan keperluan perniagaan dinamik mereka.”

Ari Monfared, Ketua Pemasaran di MYBOS, menyokong pandangan Khalef, sambil menambah, “Perjalanan kami telah dibakar semangat inovasi dan komitmen untuk melebihi jangkaan pelanggan kami. Versi 4 adalah bukti dedikasi kami untuk menyediakan penyelesaian terkini yang menetapkan piawaian baharu perisian pengurusan bangunan dan kemudahan, MYBOS telah dengan pantas mengukuhkan diri sebagai penyelesaian pilihan untuk 200 Organisasi Teratas dengan banyak syarikat Fortune 500 yang berdaya oleh MYBOS.”

Untuk maklumat lanjut atau untuk menjadualkan temu bual, sila hubungi Ari Monfared – Ketua Pemasaran di MYBOS melalui emel di ari.monfared@mybos.com atau panggil 02 8378 1096 atau rujuk secara dalam talian di mybos.com.

MYBOS Community FeatureMYBOS Calendar FeatureMYBOS Marketplace FeatureMYBOS Broadcast Feature

Media Contact

MYBOS

0283781096

Suite 1.01, 6 Parkview Drive, Sydney Olympic Park, NSW, 2127

Sumber :MYBOS

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.