Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Assiduus Global Inc: Meredefinisi Percepatan E-dagang dengan Penyelesaian Terkini

(SeaPRwire) –  

Atlanta, Georgia Mar 6, 2024  – Assiduus Global Inc. dengan bangganya mengumumkan kedudukannya sebagai rakan dan perantara e-dagang global yang dipercayai, menetapkan piawaian baharu dalam industri.

Sebagai perantara e-dagang lintas sempadan AI paling pesat pertumbuhannya di dunia, Assiduus Global Inc. melayani pasaran di Amerika Syarikat, Kanada, India, UK dan EAU, menawarkan sokongan tanpa tandingan kepada perniagaan yang mencari ekspansi global.

“Misi kami di Assiduus Global Inc adalah untuk memberdayakan jenama e-dagang untuk berjaya di pasaran global,” kata Somdutta Singh, PENYASAS/CEO Assiduus Global Inc. “Kami memahami cabaran yang dihadapi oleh perniagaan apabila memasuki pasaran baharu, yang mana itulah sebabnya kami telah membangunkan pakej perkhidmatan komprehensif untuk menyokong perjalanan mereka ke arah kejayaan.”

Salah satu penawaran utama Assiduus Global Inc adalah perkhidmatan pemasaran AMS terpadu, direka untuk mengoptimumkan kebolehlihatan jenama dan meningkatkan jualan merentasi platform. Dengan pasukan pakar e-dagang di bawah pimpinan, Assiduus Global Inc. menyampaikan kempen AMS yang disesuaikan dengan matlamat dan objektif jenama setiap pelanggan.

“Kami percaya kepada pendekatan menyeluruh kepada percantuman e-dagang,” kata Somdutta Singh. “Perkhidmatan pemasaran AMS kami melengkapi penyelesaian kami yang lain, menyediakan pelanggan dengan pengalaman licin dari pembinaan jenama hingga pengembangan skala. Kami komited untuk menghasilkan keputusan yang melebihi jangkaan dan memacu pelanggan kami ke arah kejayaan jangka panjang.”

Selain perkhidmatan pemasaran AMS maju, Assiduus Global Inc. menawarkan pelbagai penyelesaian untuk menyokong jenama e-dagang pada setiap peringkat perjalanan mereka. Daripada kajian pasaran dan pembangunan produk hingga pengurusan logistik dan sokongan pelanggan, Assiduus Global Inc. menyediakan sokongan menyeluruh untuk membantu perniagaan berjaya dalam pasaran global.

Tentang Assiduus Global Inc: Assiduus Global Inc adalah rakan dan perantara e-dagang global yang dipercayai, menawarkan penyelesaian inovatif untuk Membina dan Mengembangkan Jenama E-dagang Secara Global. Sebagai perantara e-dagang lintas sempadan AI paling pesat pertumbuhannya di dunia, Assiduus Global Inc. melayani pasaran di Amerika Syarikat, Kanada, India, UK dan EAU. Dengan pasukan pakar e-dagang dan pakej daya kuat perkhidmatan pemasaran AMS, komited untuk menghasilkan penyelesaian berpandukan keputusan yang memacu kejayaan pelanggan.

Media Contact

Assiduus Global Inc

+1 (917) 5957762

1777 Peachtree St NE

Sumber :Assiduus Global Inc

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.