Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Anugerah Orang Luar Biasa dan Williams Elite Hall of Honor Menerima Tetamu Antarabangsa untuk 2024

Elite HOH Certificate 4

(SeaPRwire) –   Anugerah Orang Luar Biasa (EPA) dan Anugerah Williams Elite dengan bangga mengumumkan penyertaan tetamu antarabangsa yang terkemuka untuk acara berprestij tahun 2024 mereka.

Colorado Springs, Colorado Apr 25, 2024  – Anugerah Orang Luar Biasa (EPA) dan Anugerah Williams Elite dengan bangga mengumumkan penyertaan tetamu antarabangsa yang terkemuka untuk acara berprestij tahun 2024 mereka. Sambutan pencapaian dan kecemerlangan manusia ini, yang dijadualkan berlangsung pada 4 Mei 2024, di Colorado Springs, CO, dijangka menjadi urusan global, menyambut pemimpin dari seluruh sempadan dan budaya.

Di dunia yang sering menekankan perpecahan, EPA dan Williams Elite berdiri sebagai obor persatuan, mengakui sumbangan luar biasa tanpa mengira sempadan geografi. Penyertaan tetamu antarabangsa tahun ini menekankan komitmen EPA untuk menghormati sumbangan hebat secara global.

Kerjasama itu mengakui kesan luar biasa individu di seluruh dunia yang telah mengabdikan diri untuk memajukan perubahan dan inovasi positif dalam komuniti mereka melalui inisiatif sosial transformasi, orang-orang luar biasa ini memberi inspirasi kepada kita semua dengan visi, dedikasi, dan daya tahan mereka.

Dengan menyambut tetamu antarabangsa dari Ghana, Filipina, Nigeria, Brazil dan Pakistan ke anugerah, acara itu bertujuan untuk menggalakkan dialog antarabudaya, kerjasama dan pemahaman. Ia berfungsi sebagai platform untuk berkongsi pandangan, pengalaman dan amalan terbaik, memperkasa usaha bersama untuk menangani cabaran bersama dan membina masa depan yang lebih cerah untuk generasi akan datang.

EPA dengan hangat menjemput individu, organisasi dan komuniti di seluruh dunia untuk menyertai sambutan pencapaian orang-orang luar biasa ini. Pengarah Majlis Brejon Reed dengan pembentangan khas yang dicipta oleh pakar media Segun Lasisi dari Clock Africa dan dilaksanakan oleh penyanyi gospel berbakat, Elder Dempster.

Untuk maklumat lanjut mengenai Anugerah dan pengenalan ke Hall of Honor, sila tempah tempat anda di acara tahun 2024, sila lawati atau hubungi Dr.John Williams.

**Hubungi:**

Carla Johnson

719-493-2253

laExposeProductions@gmail.com

WilliamsEliteAwards.com

Program Post 5

Media Contact

Carla Johnson

Sumber :WilliamsEliteAwards

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.