Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

AmberFlux EdgeAI Mengumumkan Aplikasi Pembangunan Mapan AmberESG Yang Mengagumkan, untuk Memperkembangkan Inisiatif Kewarasan dengan AI Gen

(SeaPRwire) –  

Wilmington, Delaware 1 Mei 2024  – AmberFlux EdgeAI, syarikat penyelesaian AI terkemuka yang menumpukan kepada keperluan berubah-ubah syarikat-syarikat, dengan bangganya mengumumkan pelancaran AmberESG, inovasi terbaru yang dijangka memajukan landskap inisiatif kelestarian.

Dalam dunia di mana kelestarian bukan lagi pilihan tetapi keperluan, AmberFlux EdgeAI berada di garis hadapan inovasi teknologi dengan menawarkan penyelesaian canggih yang diukur untuk memenuhi cabaran unik yang dihadapi oleh perniagaan hari ini. Dengan fokus yang tidak berbelah bagi memanfaatkan kuasa kecerdasan buatan (AI) untuk keperluan perniagaan dan syarikat, AmberFlux EdgeAI telah menubuhkan dirinya sebagai rakan yang dipercayai bagi organisasi yang menggunakan keupayaan penuh AI untuk memacu pertumbuhan dan kelestarian.

Sebagai sebahagian komitmen untuk menyediakan penyelesaian AI perusahaan yang menyeluruh, AmberFlux EdgeAI bangga memperkenalkan AmberESG – aplikasi yang meletakkan asas untuk memajukan inisiatif ESG (Alam Sekitar, Sosial dan Tadbir Urus) ke tahap baru. Dibina atas asas Gen AI, AmberESG memberdayakan perniagaan untuk mendapatkan wawasan ESG terkini daripada sumber awam, mencipta kandungan yang meyakinkan, dan mengatur kempen kelestarian yang luar biasa dengan ketepatan dan kecekapan tanpa sempadan.

“AmberFlux EdgeAI komited untuk membolehkan perniagaan berjaya dalam zaman digital dengan memanfaatkan kuasa AI,” kata Vinulata Goparaju, Ketua Penyelesaian Kelestarian. “Dengan pelancaran AmberESG, kami gembira untuk memajukan lagi misi kami untuk memacu pertumbuhan mampan dan menggalakkan perubahan positif di dunia. Dengan melengkapkan syarikat-syarikat dengan alat dan wawasan yang diperlukan untuk menavigasi landskap rumit inisiatif ESG, AmberESG mewakili langkah penting dalam perjalanan kami ke arah masa depan yang lebih lestari. Dengan menggunakan AmberESG, pegawai kelestarian boleh meningkatkan produktiviti dan menyediakan kandungan yang meyakinkan.”

AmberESG menawarkan pakej ciri-ciri inovatif termasuk keupayaan dokumen ringkasan berpanduan AI, keupayaan dialog semasa, dan respon soalan cepat seperti kilat, semuanya disatukan dengan licin ke dalam antaramuka yang mudah digunakan dan mesra pengguna. Dengan AmberESG, perniagaan boleh mengoptimumkan proses ESG mereka, membuat keputusan berpanduan dan mempercepatkan perjalanan kepada kecemerlangan kelestarian.

Untuk maklumat lanjut mengenai AmberESG, muat turun ebuknya secara percuma di

Mengenai AmberFlux EdgeAI: AmberFlux EdgeAI ialah syarikat penyelesaian AI terkemuka yang menumpukan kepada penyelesaian AI perusahaan yang diukur untuk keperluan unik perniagaan. Dengan fokus untuk memanfaatkan kuasa kecerdasan buatan untuk memacu pertumbuhan, inovasi dan kelestarian, AmberFlux EdgeAI komited untuk membantu perniagaan berjaya dalam zaman digital. Bagi syarikat-syarikat yang ingin berada di hadapan lengkung dan memberi kesan bermakna, AmberFlux EdgeAI menawarkan pakej penyelesaian AI menyeluruh yang diukur untuk keperluan mereka.

Media Contact

AmberFlux EdgeAI Private Limited

(302) 319-9832

1209 Orange Street Wilmington DE 19801

Sumber :AmberFlux EdgeAI Inc

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.