Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Advanced Strut: Memimpin Dalam Penyelesaian Penyambungan Wayar

(SeaPRwire) –  

Cape Town, Western Cape 13 Mei 2024  – Advanced Strut, nama terkemuka dalam sektor penyelesaian kabel dan sistem sokongan, merayakan lebih satu dasawarsa kecemerlangan sejak penubuhannya pada 2012. Dengan komitmen teguh untuk menyediakan produk berkualiti tinggi pada harga bersaing, Advanced Strut telah mengukuhkan kedudukannya sebagai pembekal berpercaya kepada pelanggan di seluruh Afrika Selatan dan negara-negara jirannya.

Sebagai perniagaan pemilik terurus BBBEE peringkat 2, Advanced Strut memanfaatkan lebih dua dasawarsa pengetahuan khusus industri untuk menyediakan perkhidmatan tanpa tandingan kepada pelanggan pelbagai kami. Sejak permulaan, misi syarikat kami jelas: untuk menawarkan nasihat, produk dan perkhidmatan unggul yang diselaraskan untuk memenuhi keperluan unik setiap pelanggan.

Pada 2014, Advanced Strut memulakan inisiatif pengembangan strategik, memasuki pembuatan untuk meningkatkan lagi penawaran produk dan pengalaman pelanggan kami. Melabur dalam mesin fabrikasi lembaran logam canggih, syarikat kami memulakan pengeluaran dalaman bagi pelbagai jenis produk untuk memenuhi pasaran sedia ada dan juga memasuki industri baru di luar pasaran tradisional kami. Langkah strategik ini memberi kuasa kepada Advanced Strut dengan kawalan lebih besar ke atas tempoh penghantaran, kawalan kualiti, pengiraan kos dan ketersediaan produk, memberi manfaat terus kepada pelanggan kami yang dihormati.

Portfolio produk pelbagai Advanced Strut merangkumi pelbagai penyelesaian direka untuk memenuhi keperluan projek infrastruktur moden. Daripada tiang kabel dan trek hingga trek dawai berdawai, saluran sokongan dan brangket, syarikat kami menawarkan pelbagai penyelesaian penyokongan dan sistem sokongan pengurusan kabel. Selain itu, Advanced Strut menyediakan skirting kuasa PVC dan keluli, tiang perkhidmatan, sistem penggantungan gripple, cengkaman, brangket, penyambung, saluran pengurusan kabel lantai dan dinding, sistem sokongan tenaga boleh diperbaharui solar, trek dawai dan inovatif Electrical-Contractor-Snaketray-Mega-Snake.

Menyediakan perkhidmatan kepada spektrum industri yang luas, Advanced Strut berdiri sebagai contoh kebolehpercayaan dan inovasi. Syarikat kami melayani sektor elektrik komersial dan perindustrian, pengurusan data, pembaikan, penyejukan udara, pengesan kebakaran, tenaga boleh diperbaharui solar, tanda, pencahayaan dan industri pertanian dengan dedikasi dan kepakaran tanpa batas.

Dengan lebih satu dasawarsa pencapaian di belakang kami, Advanced Strut menjangka masa depan dengan optimisme dan azam, bersedia untuk teruskan perjalanan inovasi, pertumbuhan dan keutamaan pelanggan dalam industri penyelesaian penyokongan dan sistem sokongan kabel. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai industri penyelesaian penyokongan dan sistem sokongan kabel, lawati laman web mereka di

Mengenai Advanced Strut:

Ditubuhkan pada 2012, Advanced Strut berpangkalan di Cape Town, merupakan pembekal penyelesaian pengurusan kabel dan sistem sokongan. Berkomitmen untuk menyediakan produk berkualiti tinggi pada harga bersaing, syarikat itu menawarkan pelbagai penyelesaian kepada pelanggan di seluruh Afrika Selatan dan negara jiran. Dengan fokus kepada inovasi, kebolehpercayaan dan kepuasan pelanggan, Advanced Strut telah muncul sebagai rakan yang dipercayai dalam landskap pembangunan infrastruktur.

Hubungan Media

Advanced Strut

Sumber :Advanced Strut

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.