Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Addlly AI akan Menawarkan Penyelesaian Pemasaran Digital Di Bawah Sandpit AI Generatif Singapura untuk PKS (Sandpit GenAI)

(SeaPRwire) –   Addlly AI, platform pemasaran yang dikuasakan Gen AI, menawarkan alat blog dan media sosial melalui program GenAI Sandbox oleh Enterprise Singapore dan IMDA.

Singapura, Singapura Feb 21, 2024  – Addlly AI, platform pemasaran digital yang dikuasakan Gen AI, akan menawarkan alat penulisan blog dan penciptaan kandungan media sosial di bawah program GenAI Sandbox. Program yang merubah permainan ini, oleh Enterprise Singapore (EnterpriseSG) dan Infocomm Media Development Authority (IMDA), dirancang untuk menyokong perusahaan perusahaan kecil dan sederhana (SME) di seluruh Singapura untuk memperoleh pengalaman langsung dan memahami dengan lebih baik fungsi penyelesaian Gen AI untuk bisnis mereka.

GenAI Sandbox berfungsi sebagai platform penting bagi SME untuk menjelajahi dan mengintegrasikan alat AI generasi berikutnya ke dalam usaha Pemasaran & Penjualan digital mereka, dan Penghubungan Pelanggan. Sebagai penyedia solusi Pemasaran & Penjualan dalam Sandbox, Addlly AI akan membantu perusahaan yang mengambil bahagian untuk menggunakan alat Generatif AI untuk mencipta blog berorientasikan SEO, pos media sosial yang menarik dan imej yang dihasilkan AI.

Tumpuan utama tawaran Addlly AI di bawah GenAI Sandbox adalah:

  • Sokongan Geran sehingga 70%: Sebagai sebahagian daripada inisiatif Gen AI Sandbox, SME boleh memanfaatkan geran 70%, membuatnya mudah diakses keuangan bagi perusahaan untuk menjelajahi dan mengadopsi solusi pemasaran kandungan berasaskan AI.
  • Alat AI Komprehensif: Addlly AI menawarkan satu set alat, termasuk , Pencipta Pos Media Sosial, dan SEO Co-Pilot, direka untuk mempercepatkan penciptaan kandungan dan mengoptimumkan usaha pemasaran digital.
  • Latihan Pakar dan Wawasan: Peserta akan mendapat manfaat daripada latihan khusus dan wawasan daripada pasukan pakar pemasaran digital Addlly AI, memastikan SME dapat memaksimakan potensi AI dalam strategi kandungan mereka.

“Kami berbesar hati menjadi sebahagian daripada GenAI Sandbox, yang selari dengan misi kami untuk menjadikan penyelesaian pemasaran berasaskan Generatif AI lebih mudah diakses dan bermanfaat untuk perniagaan semua saiz,” kata Tina Chopra, CEO Addlly AI.

“Platform kami menggabungkan beberapa teknik AI untuk mencipta blog dan kapsyen media sosial masa nyata yang membantu perniagaan mengatasi cabaran penulisan kandungan biasa. Tidak seperti pendekatan tradisional yang memerlukan pengkodan meluas atau latihan prompt kejuruteraan, alat Addlly AI boleh mencipta kandungan yang menarik tanpa kepakaran teknikal lanjut,” tambah beliau.

Sebagai pemenang Gangsa di Anugerah Digital ASEAN 2024, penyertaan Addlly AI dalam GenAI Sandbox tidak sahaja menunjukkan keupayaan inovatif syarikat tetapi juga dedikasinya untuk menyokong SME dalam perjalanan digitalisasi mereka.

Mengenai :

Addlly AI adalah syarikat Generatif AI berpusat di Singapura yang berfokus untuk mengubah cara perniagaan dan pakar pemasaran menjana kandungan pemasaran digital dari hujung ke hujung. Platform kami mengintegrasikan pelbagai teknologi AI untuk membolehkan penciptaan kandungan peribadi pada skala, menjadikan kami platform pemasaran kandungan terkemuka di Asia untuk mencipta blog SEO dan

Kami sedang memperluaskan rangkaian alat dan ciri AI kami untuk memenuhi keperluan pemasar digital yang berkembang. Addlly AI juga komited kepada pembangunan AI yang beretika dan merancang untuk menyokong bahasa Asia yang pelbagai untuk meningkatkan kebolehcapaian dan kesesuaian di seluruh rantau. Dedikasi kami kepada inovasi dan kualiti diiktiraf dengan Anugerah Gangsa dalam Kategori Kandungan Digital di Anugerah Digital ASEAN 2024.

Ketahui lebih lanjut di

Dapatkan maklumat lanjut tentang GenAI Sandbox di sini:

Hubungan Media:

Ronie Ganguly, Co-pengasas Addlly AI

[Nombor Telefon]: +65 9152 8252

[E-mel]: hello@addlly.ai

[Alamat Syarikat]: 50 Raffles Place, Level 46 Singapore Land Tower, S 048623

Hubungan Media

Addlly AI

+65 9152 8252

50 Raffles Place, Level 46 Singapore Land Tower

Sumber :Addlly AI

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.