Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Accura Scan Memperkenalkan Teknologi Pembaca Cap Jari Dalam Talian Terkini

(SeaPRwire) –  

Lawrenceville, Georgia Apr 23, 2024  – Accura Scan, sebuah pelopor dalam penyelesaian, bangga untuk mengumumkan pelancaran terbaru mereka: teknologi Pembaca Cap Jari Online. Teknologi maju ini merevolusikan cara perniagaan mengesahkan identiti pelanggan mereka, menawarkan penyelesaian selamat dan mudah untuk pengesahan online.

Teknologi Pembaca Cap Jari Online membolehkan perniagaan mengesahkan identiti individu menggunakan cap jari unik mereka. Teknologi ini menawarkan tahap keselamatan yang tinggi, kerana cap jari sangat sukar untuk dipalsukan. Dengan mengintegrasikan Teknologi Pembaca Cap Jari Online ke dalam sistem sedia ada mereka, perniagaan boleh meningkatkan keselamatan, mengurangkan penipuan, dan meningkatkan pengalaman pelanggan secara keseluruhan.

“Kami bersemangat untuk memperkenalkan Teknologi Pembaca Cap Jari Online ke pasaran,” kata CEO Accura Scan. “Teknologi ini mewakili langkah maju besar dalam pengesahan biometrik, menawarkan perniagaan cara selamat dan boleh dipercayai untuk mengesahkan identiti pelanggan mereka secara online.”

Teknologi Accura Scan mudah diintegrasikan ke dalam sistem sedia ada dan boleh digunakan di pelbagai industri termasuk perbankan, kesihatan, dan e-dagang. Dengan teknologi ini, perniagaan boleh mengesahkan identiti pelanggan mereka dengan skim cap jari yang mudah, menghapuskan keperluan untuk kata laluan dan PIN.

Selain meningkatkan keselamatan, Teknologi Pembaca Cap Jari Online juga meningkatkan pengalaman pelanggan. Dengan menawarkan cara yang lebih mudah dan selamat untuk mengesahkan identiti mereka, perniagaan boleh membina kepercayaan dengan pelanggan dan meningkatkan kesetiaan pelanggan.

Untuk maklumat lanjut mengenai Teknologi Pembaca Cap Jari Online Accura Scan,

Mengenai Accura Scan:

Accura Scan ialah pembekal penyelesaian pengesahan identiti biometrik terkemuka. Teknologi inovatif kami membantu perniagaan mengesahkan identiti pelanggan dengan cepat, selamat dan mudah. Dengan fokus kepada keselamatan dan pengalaman pelanggan, kami komited untuk menyediakan penyelesaian pengesahan biometrik terbaik untuk perniagaan di seluruh dunia.

Hubungi:

Accura Scan

/

+1 770 589 5807

Media Contact

Accura Scan

7705895807

1176 Wetlands Ct, LawrenceVille, GA 30044

Sumber :accura-scan

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.