Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Acadereality Menggabungkan Inovasi dan Strategi untuk NFT Generasi Semasa

(SeaPRwire) Р 

Delaware city, Delaware Apr 29, 2024 ¬†–¬†AcadeReality muncul sebagai pelopor dalam bidang “NFT services and solutions” yang dinamik di dunia inovasi digital ini. Ia menggabungkan teknologi terkini dengan pandangan taktikal untuk mendefinisikan era NFT. AcadeReality bersedia untuk merevolusikan pengalaman pemilikan digital, membuka jalan untuk evolusi NFT akan datang.

Dalam dunia di mana aset digital semakin penting, AcadeReality, sebuah syarikat, menggabungkan strategi dengan inovasi untuk memberi pencipta dan peminat nilai yang sama. Syarikat “NFT services” ini memastikan keunikan, ketelusan dan kesahihan dalam mencipta dan menukar aset digital dengan memanfaatkan teknologi blockchain.

”Misi kami di AcadeReality adalah untuk memberdayakan pencipta dan menawarkan cara baru untuk memonetisasikan karya mereka. Dengan “NFT services and solutions” kami, pencipta boleh menokenkan ciptaan digital mereka, dari muzik dan karya seni hingga koleksi dan hartanah. Kami menawarkan sumber pendapatan baru kepada pencipta untuk memberi mereka hak harta intelek terhadap ciptaan mereka,” kata CEO di AcadeReality. Beliau selanjutnya menyatakan, ”Kami menawarkan koleksi pelbagai “NFT services” dan alat yang melepasi penokenan aset semata-mata untuk menyokong pencipta dalam setiap bab dalam perjalanan mereka dalam persekitaran licin untuk menggalakkan pencipta untuk menunjukkan potensi penuh mereka.”

Selain memberdayakan pencipta, AcadeReality sangat menekankan meningkatkan pengalaman peminat dengan membenarkan mereka mengakses koleksi NFT yang pelbagai berdasarkan minat dan kegemaran mereka. Peminat boleh memperoleh dan menjelajahi aset digital yang secara peribadi bersesuaian dengan mereka.

Komitmen terhadap tanggungjawab alam sekitar dan kelestarian ialah ciri penonjol AcadeReality. Syarikat “NFT development solutions” ini menggabungkan amalan ramah alam, seperti menggunakan mekanisme konsensus yang efisien tenaga dan menimbang semula pelepasan karbon. AcadeReality memberi keutamaan kepada kelestarian dan berusaha untuk mengurangkan kesan ekologinya untuk memaksimakan impak positifnya terhadap landskap digital.

Semasa AcadeReality meluaskan perkhidmatannya, ia kekal komited untuk membudayakan budaya inklusif, kolaboratif dan kreatif. AcadeReality memberdayakan peminat dan pencipta dari pelbagai latar belakang untuk mengambil bahagian dalam ekosistem “NFT services” yang sedang berkembang pesat.

Untuk Maklumat Lanjut, Hubungi Kami Di:

AcadeReality membawa perubahan paradigma dalam dunia NFT dengan menggabungkan strategi dengan inovasi untuk memberi kesan baru bagi pencipta dan peminat. Syarikat “NFT services” ini mempunyai komitmen yang tidak dapat diganggu kepada kecemerlangan dan pendekatan proaktif untuk membina masa depan pemilikan digital. Ia juga mendefinisikan semula bagaimana orang berinteraksi dengan dan melihat aset digital.

Mengenai AcadeReality

Acadereality adalah salah satu pembekal penyelesaian realiti tertambah dan maya terkemuka. Perkhidmatan mereka sepenuhnya boleh disesuaikan, dan mereka dikenali untuk kualiti kerja yang luar biasa. Acadereality ialah pemimpin industri dalam menyediakan penyelesaian termasuk Realiti Tertambah (AR), Realiti Maya (VR), Animasi, Permainan, VFX, NFT, dan Metaverse kepada pelanggan kelas atas di seluruh dunia.

Maklumat Media

Nama Syarikat: AcadeReality

E-mel: info@acadecraft.com

Telefon: +91-700-053-0247

Alamat: 16192, Coastal Highway Lewes, Delaware, 19958, USA

Bandar: Coastal Highway Lewes

Negeri: Delaware

Maklumat Media

Acadereality

Sumber :Acadereality

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.