Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Abhinav akan Menganjurkan Seminar EB-5 Visa Terbesar di India

Abhinav to Host the Biggest EB5 Visa Seminar in India

(SeaPRwire) –   Abhinav Immigration Services, sebuah konsultasi perpindahan terkemuka di India, akan menganjurkan seminar dan acara terbesar di Amerika Syarikat Kad Hijau dan Visa EB-5 di bandar-bandar utama India termasuk Delhi, Hyderabad, dan Mumbai.

Delhi, India Feb 22, 2024  – Abhinav telah bekerjasama dengan Christian Tyler Properties (CTP), syarikat pembangunan hartanah dan pengurusan pelaburan ternama yang berpangkalan di Florida, Amerika Syarikat selama lebih 29 tahun. Kerjasama ini bertujuan untuk memberikan peluang luar biasa kepada pemohon Visa EB-5 dan pelabur yang mencari kediaman kekal di Amerika Syarikat.

Wakil-wakil dari Christian Tyler Properties akan tersedia untuk pertemuan seorang ke seorang di lokasi-lokasi berikut:

  • Mumbai: 23 Februari 2024
  • Hyderabad: 26 Februari 2024
  • Delhi: 27 Februari 2024

Pertemuan seorang ke seorang menawarkan peluang kepada peserta untuk:

  • Bertemu dengan Wakil-wakil CTP untuk meninjau peluang Visa EB-5.
  • Mendapat maklumat menyeluruh mengenai program, manfaatnya, peluang pelaburan, dan projek hartanah.
  • Mengerti bagaimana CTP mengekalkan kadar kelulusan 100% dalam permohonan Visa EB-5 dengan tiada penolakan.
  • Mengetahui bahawa pelabur India tidak memerlukan IELTS atau kelayakan pendidikan khusus.
  • Mendapat wawasan mengenai Kediaman Bersyarat dan manfaat Kad Hijau Tanpa Syarat untuk seluruh keluarga.

Rakan Kami – Christian Tyler Properties:

Christian Tyler Properties diiktiraf sebagai pemimpin terkemuka dalam proses, pelaburan dan projek hartanah Visa EB-5. Dikenali dengan rekod cemerlang 100% kadar kelulusan Kad Hijau dan tiada penolakan, syarikat itu berjaya membangunkan lebih 30 usaha EB-5 dan mengumpulkan $1.1 bilion dalam hartanah, memberi manfaat kepada lebih 850 pemohon.

Kirk Eicholtz, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Christian Tyler Properties, menyatakan semangatnya, berkata:

“Kami gembira membawa kepakaran dan pengalaman 29 tahun kami dalam industri hartanah sebenar dan pengalaman pelaburan EB-5 ke India. Kami akan suka bertemu dengan pemohon India yang berminat dengan program untuk kediaman kekal mereka di Amerika Syarikat.”

Profil LinkedIn Kirk Eicholtz:

Mengenai Abhinav Immigration Services:

Abhinav Immigration Services telah berada di garis hadapan perundingan imigresen terbaik di India sejak 1994. Dengan pengalaman industri yang luas selama tiga dekad, syarikat itu telah memenuhi janji kepada berbilang-bilang harapan perpindahan yang mencari akses ke pelbagai bidang kuasa di seluruh dunia, termasuk Amerika Syarikat, Kanada, UK, Australia, New Zealand, Jerman, Sweden, Austria, Denmark, Itali, Perancis, Malta, Portugal, Greece, dan lain-lain.

Encik Ajay Sharma, Presiden Abhinav, menekankan komitmen syarikat untuk menyediakan pelbagai pilihan kepada pelanggan dan prospek untuk memperoleh Kad Hijau Amerika Syarikat bersama keluarga mereka. Beliau menyatakan,

“Sebagai perunding perpindahan berpengalaman dengan pengalaman industri 30 tahun, persekutuan penting kami dengan Christian Tyler Properties mencerminkan komitmen kami untuk menawarkan pelanggan dan prospek kami pelbagai pilihan untuk mencapai Kad Hijau Amerika Syarikat bersama keluarga mereka. Persekutuan kami memberi semua pemohon peluang untuk memperluas pilihan imigresen AS mereka dalam tempoh 6 hingga 12 bulan.”

Profil LinkedIn Ajay Sharma:

Hubungi di 8595338595 atau web@abhinav.com

Daftar sekarang:

Media Contact

Abhinav Immigration Services Pvt Ltd

8595338595

web@abhinav.com

Sumber :Abhinav Immigration Services

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.