Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

10by20 menandatangani pajakan jangka panjang untuk membawa Padel ke Wellington

(SeaPRwire) –   Wellington, Florida Jan 31, 2024 – 10by20 (www.10by20.com) telah memulakan Tahun Baru dengan menandatangani sewa jangka panjang yang akan membawa tujuh Padel Courts kelas tinggi ke Kampung Wellington. Perjanjian itu dibrokered oleh Ejen Jualan Komersial, Melissa Martz, Esq., yang berada di firma broker kecil dan tempatan, The Royal Crown Group.

Kerjasama awam-swasta ini dijangka tidak sahaja membawa keuntungan kepada Kampung Wellington tetapi juga memperkukuhkan ikatan masyarakat dan keseluruhan kesihatan. 10by20 telah bersetuju untuk mengendalikan program bagi belia dan warga emas yang kurang bernasib baik di Wellington supaya mereka dapat menikmati sukan yang paling pesat berkembang di dunia!

Selain itu, mereka berencana untuk membina kedai kopi, bilik mandi dan bilik ganti di samping tujuh Courts Padel. Kompleks sukan terkini itu akan terletak di Pusat Tenis Wellington.

10by20 ialah jenama Padel yang pesat berkembang, dengan empat projek yang mengandungi lapan belas Courts Padel, di kawasan Miami Selatan. Semuanya dijangka siap dalam tahun ini. Ahli lembaga mereka didorong oleh cinta dan dedikasi terhadap segala sesuatu berkaitan Padel dan masyarakat serta kesihatan yang boleh dibangunkan.

“Matlamat kami ialah untuk mencipta nilai bagi pekerja, rakan kongsi dan pelabur kami sambil sekaligus menyumbang kepada pertumbuhan dan perkembangan Padel di AS.” – Luis Carrero (Pengasas Bersama & CEO)

Walaupun perundingan Hartanah Komersial boleh menjadi mencabar, terutamanya apabila berurusan dengan Kerajaan, Melissa Martz, Esq. menyatakan proses rundingan ini lancar, dengan berkata, “Pihak Kampung Wellington merupakan kepuasan bekerja dengan mewakili pelanggan saya. Bukan sahaja komunikasi adalah sempurna tetapi kasih sayang dan kesungguhan mereka terhadap masyarakat jelas dalam apa yang mereka mahukan daripada projek ini”.

Marilah diingatkan bahawa 10by20 menawarkan diskaun kepada Ahli Pusat Tenis sedia ada. Jadi, walaupun pembinaan akan mengambil masa, teruskan memantau penyelesaian projek yang berani dan mulia ini pada 2024!

Sumber : The Royal Crown Group

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.