Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Senat AS gagal menyokong dana tambahan untuk Ukraine

(SeaPRwire) –   Usaha untuk meneruskan pakej telah ditolak dengan undian 49-50 pada Rabu

Ahli-ahli Republikan di Senat AS telah menghalang satu rang undang-undang yang akan membolehkan lebih banyak pembiayaan untuk Ukraine pada hari Rabu.

Kebanyakan ahli politik GOP mengundi terhadap rang undang-undang itu, menurut Hill. Demokrat Ed Markey, Bob Menendez, Alex Padilla dan Elizabeth Warren, serta Bernie Sanders – seorang bebas dari Vermont – menyertai Republikan yang enggan menyokong perundangan itu.

BUTIR-BUTIR AKAN DATANG

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.