Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

‘Saya meragukan Rusia boleh buat pembunuh FIFA,’ kata Dzyuba mengenai permainan bola sepak video

(SeaPRwire) –   Bintang bola sepak Rusia, penyerang Lokomotiv Artyom Dzyuba, telah memberi komen mengenai berita terbaru bahawa kepada siri simulator bola sepak EA Sports’ FIFA.

“Saya sebenarnya meragui bahawa kami dapat melakukannya pada tahap yang baik. Orang-orang itu [di EA Sports] telah melakukannya untuk waktu yang lama, dan sesetengah orang masih terganggu dengan beberapa perkara [dalam permainan mereka]. Berkenaan siapa yang harus menjadi wajah poster permainan Rusia, biarkan orang memilih. Setiap orang mempunyai kegemaran mereka sendiri,” kata Dzyuba di Games of the Future di Kazan.

Ia adalah kesal pasukan Rusia telah dikeluarkan dari permainan FIFA, tambah Dzyuba.

“Saya tidak bermain banyak, tetapi saya kadang-kadang berbuat demikian. Jika kami bersama kawan-kawan, malam sentiasa berakhir dengan kami berdebat siapa yang paling kuat. Tentu saja, ia menarik apabila terdapat pasukan Rusia dalam FIFA, tetapi sekarang, sayangnya, tiada yang ada,” kutip RT Dzyuba berkata.

Games of the Future ialah kejohanan antarabangsa inovatif 21 disiplin yang diadakan di Kazan dari 21 Februari hingga 3 Mac 2024. Lebih 2,000 atlet dari seluruh dunia mengambil bahagian dalam pertandingan itu.

Games of the Future menggabungkan pertandingan dalam domain fizikal dan digital, ‘phygital’ (fizikal + digital), menguji kemahiran atlet dalam dunia sebenar dan maya.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.