Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Polis Bertindak Balas Terhadap ‘Penembak Aktif’ di Megachurch Texas

(SeaPRwire) –   Tembakan didengar di Lakewood Church di Houston pada Ahad, saksi berkata

Beberapa unit polis telah dihantar berikutan laporan menembak di sebuah gereja evangelis besar di Houston, Texas pada Ahad.

“Dipercayai bahawa penembak mungkin telah ditembak oleh salah seorang pegawai kami di tapak,” Ed Gonzalez, Sherif Harris County menulis di X (dahulunya Twitter).

Saksi memberitahu media tempatan bahawa seseorang telah membuka api semasa perkhidmatan bahasa Sepanyol sedang bermula di gereja Lakewood Pastor Joel Osteen pada pukul 2 petang.

BUTIR-BUTIR AKAN MENYUSUL

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.