Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Warna dengan Kata: Mencari Kedamaian Melalui Mewarna – Perjalanan Tenang Mandala dan Petikan Kedamaian

CWTW Screenshot

(SeaPRwire) –   “Ini bukan sekadar buku mewarna; ia adalah tempat perlindungan di mana ketenangan terbentang melalui setiap coretan. Jadi, ambil pensil anda, bernafas, dan biarkan warna membimbing anda ke arah ketenangan batin.”

Knoxville, Tennessee Jun 26, 2024  – Color with the Word: Finding Peace Through Coloring – A Tranquil Journey of Mandalas and Peace Quotes

Christine Phipps Davis dan Jeremy Green menjemput anda untuk memulakan pengembaraan mewarna yang tenang dengan ciptaan terbaru mereka, “Color with the Word: Finding Peace Through Coloring.” Buku mewarna unik ini menggabungkan keindahan mandala yang rumit dengan petikan ketenangan yang mencetuskan pemikiran, menawarkan gabungan yang menyenangkan antara kreativiti dan kontemplasi ketika anda membenamkan diri dalam seni mewarna, biarkan minda anda mengembara, bernafas dengan dalam, dan temukan ketenangan dalam coretan pensil berwarna anda yang lembut.

Ciri-ciri Utama:
Mandala untuk Setiap Hari: Temui mandala baru yang menunggu untuk dihidupkan dengan pilihan warna anda. Buku ini memenuhi keperluan pemula dan pakar mewarna dari reka bentuk yang mudah hingga kompleks.
Petikan Ketenangan yang Menginspirasikan: Setiap mandala disertakan dengan petikan ketenangan yang dipilih dengan teliti, yang mempromosikan keharmonian dan ketenangan batin.
Teman yang Sempurna: Sama ada anda mencari kelonggaran atau pengalaman meditatif, “Color with the Word” menyediakan kanvas yang ideal untuk perjalanan kreatif anda.

  • BERNAFAS – Bernafas perlahan, hembuskan sepenuhnya. Biarkan nafas anda membimbing tangan anda ketika anda mengisi corak. Bayangkan menghembuskan tekanan dan menghirup ketenangan.
  • KESEDARAN – Bernafas perlahan, hembuskan sepenuhnya. Biarkan nafas anda membimbing tangan anda ketika anda mengisi corak. Bayangkan menghembuskan tekanan dan menghirup ketenangan.
  • NIAT – Setiap warna membawa tenaga. Pilih warna yang bergema dengan emosi anda.

“Color with the Word: Finding Peace Through Coloring” kini tersedia dengan mengunjungi www.ColorWithTheWord.com. Lepaskan kreativiti anda, temukan ketenangan batin, dan biarkan warna membimbing anda!

Untuk maklumat lanjut, lawati .

Media Contact: Christine Davis
Phone: 601-812-9867

052024 4

Media Contact

Color With The Word, LLC

6018129867

116 Agnes Road, Ste 200 Knoxville, TN

Source :Color With The Word, LLC

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.