Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

The SEO Works Dinobatkan Sebagai Agensi Carian Global Terbaik Tahun Ini

Global Search Agency of the Year

(SeaPRwire) –   Pakar industri memilih The SEO Works di Anugerah Agensi Global 2024

South Yorkshire, United Kingdom 14 Jun 2024  – , sebuah agensi pemasaran digital terkemuka, telah dihormati dengan anugerah berprestij Integrated Search Agency of the Year di Anugerah Agensi Global 2024. Anugerah ini mengiktiraf keupayaan agensi untuk menyampaikan strategi carian yang komprehensif dan inovatif yang mendorong hasil yang luar biasa untuk pelanggan di seluruh dunia.

Anugerah Agensi Global meraikan impak transformatif agensi di seluruh dunia, menyerlahkan strategi dan kempen yang digunakan oleh organisasi untuk berkembang dalam era digital. Sejak penubuhannya pada tahun 2020, anugerah ini telah meraikan agensi terkemuka, daripada kreatif dan reka bentuk kepada pemasaran dan hubungan awam.

Pengiktirafan daripada Pakar Industri

Panel penilai terdiri daripada pakar pemasaran dan veteran industri, tahun ini termasuk wakil daripada Sainsbury’s, Parkdean Resorts, Dunkin’ Donuts dan Manchester Metropolitan University. Penilaian mengikut proses penilaian dua peringkat yang ketat yang merangkumi pra-pemarkahan untuk menetapkan senarai pendek dan pengundian penilai untuk menentukan pemenang.

The SEO Works dipuji kerana pendekatannya yang unik dan impak ketara, menyerlahkan penyelesaian inovatif dan naratif yang jelas dan berfokus pada hasil. Penilai terkesan dengan fokus The SEO Works dalam memupuk persekitaran kerja yang positif dan berfokus pada hasil.

Para penilai berkata, “The SEO Works menggambarkan korelasi yang jelas antara kepuasan pekerja dan kejayaan pelanggan. Bahagian kerja terkini menonjol … mempamerkan penyelesaian inovatif agensi dan impak ketara. Naratif, mengutamakan orang dan menyerlahkan penyertaan ‘strategi pada halaman’ yang cemerlang, benar-benar bergema, menunjukkan komitmen kepada kejayaan holistik.

Pada acara yang sama, The SEO Works memenangi anugerah kedua untuk “Best PPC Campaign”. Mengulas mengenai perkara ini, para penilai berkata: “The SEO Works jelas menunjukkan keperluan untuk kempen ini dengan masalah perniagaan yang jelas ditakrifkan dan menggunakan semua alat yang tersedia dengan cekap untuk mencipta strategi yang disesuaikan. Pendekatan mereka untuk melabur semula bajet ke kawasan yang lebih menguntungkan terbukti sangat berkesan, seperti yang dibuktikan oleh hasil yang ketara. Tambahan pula, penggunaan data pihak pertama mereka yang mengagumkan mengurangkan kos, mempamerkan kelicikan strategik mereka”.

Pengiktirafan Global untuk Kecemerlangan Carian

Anugerah ini mengukuhkan kedudukan The SEO Works sebagai peneraju global dalam pemasaran digital. Dedikasi mereka untuk kejayaan pelanggan, kesejahteraan pekerja, dan strategi inovatif meletakkan mereka dengan sempurna untuk terus menyampaikan hasil yang luar biasa untuk perniagaan di seluruh dunia.

Memenangi Best Global Integrated Search Agency adalah pencapaian yang luar biasa dan menunjukkan bakat dan budaya berfokus pada hasil pasukan kami yang bekerja keras,” kata Ben Foster, Ketua Pegawai Eksekutif The SEO Works. “Kami gembira dapat menunjukkan keupayaan kami untuk mendapatkan hasil untuk pelanggan dengan strategi carian terintegrasi di peringkat global.”

Mengenai The SEO Works

The SEO Works adalah pakar pertumbuhan digital. Mereka menawarkan suite perkhidmatan pemasaran digital yang komprehensif, daripada dan , kepada , dan . Dengan fokus pada strategi carian terintegrasi dan komitmen untuk memberikan pulangan pelaburan yang sebenar, The SEO Works adalah rakan kongsi yang dipercayai untuk jenama terkemuka dan PKS yang berkembang maju.

The SEO Works teamDigital Growth Experts at work

Media Contact

The SEO Works

08002922410

Source :The SEO Works

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.