Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

TEDxPort Saint Lucie Akan Menerangi Minda dengan Acara “Emerge”: Perjalanan Ide, Inspirasi, dan Inovasi

TEDxPort Saint Lucie July 25th 2024 Event Flyer

(SeaPRwire) –   TEDxPort Saint Lucie mengumumkan acara yang sangat dinanti, bertajuk “Emerge”, yang akan diadakan pada 25 Julai 2024, 12:00 PM hingga 6:00 PM. Perhimpunan eksklusif ini akan berlangsung di River Walk Center yang terletak di 600 Indian River Dr, Fort Pierce, FL 34950.

Fort Pierce, Florida 14 Mei 2024  – TEDxPort Saint Lucie gembira untuk mempersembahkan susunan pembentangan yang pelbagai daripada pemimpin industri yang bersedia untuk berkongsi idea-idea dan kisah-kisah mereka yang mendorong, memberi inspirasi kepada peserta untuk muncul ke dalam bidang pemikiran dan tindakan yang baru. Acara persendirian ini, yang dimungkinkan oleh sokongan murah hati daripada organisasi terkemuka, akan menawarkan platform untuk pemikir cemerlang untuk menyuluh perbincangan mendalam dan membina hubungan yang bermakna, selaras dengan misi TEDx.

Acara ini dengan bangganya disokong oleh:

 • Natalie’s Orchid Island Juice Company
 • Helping Hands Community of the Treasure Coast Inc.
 • Minerly Media

Pembiayaan ini menunjukkan komitmen untuk menggalakkan penglibatan masyarakat dan menyokong inisiatif yang menggerakkan perubahan positif.

Acara ini akan menampilkan ucapan berfikiran mendalam daripada pemimpin industri termasuk:

 • Gina Kunadian, Pekerja Rawatan Pijat Berkelulusan & Pemandu Sobrieti Wanita Tanpa Alkohol
 • Jordan Bromberg, MD, FACP, Pengarah Perubatan di Klinik Sukarelawan di Medicine
 • Cendie Stanford, Pengasas & CEO ACEs Matter
 • Nathalie Ferrato, Ejen Kerjaya Bebas
 • Jonathan Almanzar, CEO & Pengasas Bersama Chick’nCone & Ringleader
 • Mindi Fetterman, Pengasas & Pemimpin Visi Projek Kebenaran Dalaman
 • Pamela Furr, Pemimpin Visi, Penulis & Penceramah Utama di Puzzle Box Academy

Mengenai TEDx, x = acara yang dianjurkan secara bebas:

Dalam semangat idea-idea yang layak disebarkan, TEDx merupakan program acara tempatan yang diatur sendiri yang menyatukan orang ramai untuk berkongsi pengalaman seperti TED. Pada acara TEDx, video ucapan TED dan penceramah langsung bergabung untuk menyuluh perbincangan mendalam dan perhubungan. Acara tempatan ini yang diatur sendiri dilabel sebagai TEDx, di mana x = acara TED yang dianjurkan secara bebas. Persidangan TED menyediakan panduan umum untuk program TEDx, tetapi acara TEDx individu diatur sendiri. (Terpakai kepada beberapa peraturan dan peraturan.)

Mengenai TED:

TED merupakan pertubuhan bukan untung, bukan berpihak yang didedikasikan untuk mencari, memperdebatkan dan menyebarkan idea-idea yang menyuluh perbualan, memperdalam pemahaman, dan memacu perubahan bermakna. Pertubuhan kami ditumpukan kepada rasa ingin tahu, akal, keajaiban, dan pengejaran pengetahuan — tanpa agenda. Kami mengalu-alukan orang dari setiap bidang dan budaya yang mencari pemahaman yang lebih mendalam tentang dunia dan hubungan dengan orang lain, dan kami menjemput semua orang untuk terlibat dengan idea dan mengaktifkannya dalam komuniti anda.

TED bermula pada 1984 sebagai persidangan di mana Teknologi, Hiburan, dan Reka Bentuk bersatu, tetapi kini ia merangkumi pelbagai komuniti dan inisiatif di seluruh dunia yang mengkaji segala-galanya daripada sains dan perniagaan kepada pendidikan, seni, dan isu-isu global. Selain Ucapan TED yang dikuratkan daripada persidangan tahunan kami dan diterbitkan di TED.com, kami menghasilkan , , pelajaran pendidikan animasi (TED-Ed), dan rancangan TV yang diterjemahkan ke lebih daripada 100 bahasa dan diedarkan melalui perkongsian di seluruh dunia. Setiap tahun, beribu-ribu yang diatur secara bebas menyatukan orang ramai untuk berkongsi idea dan menyatukan jurang ke dalam komuniti di setiap benua. Melalui Projek Berani, TED telah membantu mencetuskan lebih daripada $3 bilion pembiayaan untuk projek yang berusaha untuk membuat dunia lebih indah, lestari, dan adil. Pada 2020, TED melancarkan Countdown, inisiatif untuk memesatkan penyelesaian kepada krisis iklim dan memobilisasi gerakan untuk masa depan sifar bersih, dan pada 2023 TED melancarkan TED Democracy untuk menyuluh perbualan baru yang tertumpu kepada laluan yang realistik ke arah masa depan yang lebih dinamik dan adil.

Ikuti TED di Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, dan X.

Disebabkan bilangan acara yang besar, TED tidak menyediakan kutipan untuk pelepasan media individu.

Untuk maklumat lanjut mengenai acara TEDxPort Saint Lucie “Emerge” lawati https://www.tedxportsaintlucie.com/ dan ikuti kami di media sosial:

 • Facebook:
 • Instagram:
 • LinkedIn:

TEDxPort Saint Lucie July 25th 2024 Selected Speakers

Media Contact

TEDxPort Saint Lucie

Sumber :TEDxPort Saint Lucie

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.