Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Spoclearn Memperoleh Akreditasi AXELOS/PeopleCert untuk Menyampaikan Modul ITIL 4 di Seluruh Dunia

Spoclearn

(SeaPRwire) –   Delaware, Amerika Syarikat – Spoclearn, penyedia utama program latihan dan pensijilan profesional, dengan bangganya mengumumkan akreditasinya sebagai Organisasi Latihan Berakreditasi AXELOS/PeopleCert (ATO).

Dover, Delaware 18 Jun 2024  – Spoclearn, penyedia utama program latihan dan pensijilan profesional, dengan bangganya mengumumkan akreditasinya sebagai Organisasi Latihan Berakreditasi AXELOS/PeopleCert (ATO). Akreditasi berprestij ini membolehkan Spoclearn menyampaikan modul ITIL 4 secara global, meningkatkan portfolio .

Dengan , Spoclearn menyertai kumpulan elit organisasi latihan yang diiktiraf atas komitmen mereka untuk menyampaikan program latihan ITIL 4 berkualiti tinggi. Akreditasi ini mengesahkan kepakaran Spoclearn dalam ITSM dan keupayaannya untuk menyediakan latihan komprehensif yang membantu profesional dan organisasi mengoptimumkan amalan pengurusan perkhidmatan IT mereka.

Sorotan Utama Latihan ITIL 4 Spoclearn:

  • Modul Komprehensif: Spoclearn menawarkan pelbagai modul ITIL 4, termasuk ITIL 4 Foundation, ITIL 4 Managing Professional, ITIL 4 Strategic Leader, dan pensijilan ITIL 4 Specialist.
  • Pembimbing Berpengalaman: Program latihan Spoclearn disampaikan oleh pembimbing yang bertauliah dan berpengalaman yang membawa wawasan dunia sebenar dan pengetahuan praktikal ke dalam kelas.
  • Pilihan Penghantaran Fleksibel: Latihan boleh disediakan melalui sesi kelas, latihan maya yang dipimpin oleh pembimbing, dan kursus dalam talian yang berpandu sendiri untuk memenuhi keperluan pembelajaran yang pelbagai di seluruh dunia.
  • Peperiksaan Berakreditasi: Sebagai organisasi latihan berakreditasi, Spoclearn memastikan peserta menerima peperiksaan pensijilan rasmi daripada PeopleCert, menjamin kelayakan yang diiktiraf secara global setelah selesai dengan jayanya.

“Mencapai akreditasi AXELOS/PeopleCert merupakan pencapaian penting bagi Spoclearn,” kata Bharath Kumar, Ketua Perkongsian Strategik di Spoclearn. “Akreditasi ini mengesahkan semula komitmen kami untuk menyampaikan latihan ITIL 4 bertaraf dunia dan menyokong profesional dalam perjalanan mereka menuju kecemerlangan dalam pengurusan perkhidmatan IT.”

Untuk maklumat lanjut mengenai program latihan ITIL 4 Spoclearn dan untuk mendaftar untuk kursus yang akan datang, sila lawati Laman Rakan Kongsi PeopleCert kami.

Mengenai Spoclearn Inc: Spoclearn adalah penyedia utama program latihan dan pensijilan profesional yang komited untuk memperkasakan individu dan organisasi dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya dalam landskap yang kompetitif hari ini. Dengan pelbagai kursus dalam Pengurusan Perkhidmatan IT, Pengurusan Projek, Agile & Scrum, Pengurusan Kualiti, Kursus Microsoft, Keselamatan & Tadbir Urus IT, DevOps, Kepimpinan & Pembangunan Profesional, Pemasaran Digital, dan banyak lagi, Spoclearn komited untuk menyampaikan kecemerlangan dalam pendidikan dan memupuk pertumbuhan kerjaya.

Agile Scrum Foundation Training in BangaloreProject Management Training in London UKSRE Foundation Training in Hong Kong

Hubungi Media

Spoclearn Inc

+1 9082937144

3500 S Dupont Hwy Suite DK 101

Source :Spoclearn Inc

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.