Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Sambutan Bersama Misi: Sertai Festival Musim Panas Untuk Mendapatkan Van Kerusi Roda Untuk Malachi

(SeaPRwire) –  

Rossville, Georgia 6 Julai 2024  – Terdapat ramai orang yang malang di dunia yang memerlukan bantuan dan sumber untuk menjalani kehidupan normal. Yang lebih menyayat hati ialah malapetaka tidak mengenal umur. Salah seorang jiwa muda yang memerlukan bantuan ialah Malachi dan matlamatnya adalah untuk memberinya van kerusi roda. Ibu Malachi, Brittney Cooper, sedang menganjurkan Festival Musim Panas, acara pengumpulan dana untuk membantu Malachi mendapatkan van kerusi roda yang sangat diperlukan. Acara ini akan diadakan di American Legion dengan tempoh masa selama 4 jam.

Malachi ialah seorang budak lelaki berusia 7 tahun yang comel dan bijak yang mengalami kelahiran yang sukar. Ini menyebabkan kanak-kanak itu mengalami cerebral palsy dan dilahirkan dengan kerosakan otak. Untuk membantu budak lelaki malang ini mendapatkan van kerusi roda, Festival Musim Panas akan diadakan di Rossville, GA di American Legion 540 Park City Road Rossville, GA 30741. Masa akan dari pukul 11 pagi hingga 3 petang pada 24 Ogos. Kos acara adalah $5 setiap orang. Dengan inflatables, permainan, zoo haiwan peliharaan, lukisan muka, haiwan belon, trak makanan, dan vendor tempatan, acara ini dijamin menyeronokkan! Jadi marilah keluar dan sokong Malachi. Ketahui lebih lanjut di:

.

Media Contact

Malachi’s Van Fundraiser

Source :Malachi’s Van Fundraiser

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.