Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Rekabentuk Tata Letak Klinik Gigi Yang Inovatif Untuk Aliran Kerja Dan Pengalaman Pesakit Yang Optimum Dari Divo Interiors

Envision

(SeaPRwire) –  

London, United Kingdom Mar 12, 2024  – Divo Interiors, sebuah nama terkemuka dalam reka bentuk dan pemulihan amalan pergigian, berbesar hati untuk memperkenalkan konsep terkini dalam reka bentuk susun atur klinik pergigian. Dengan fokus untuk memaksimumkan kecekapan aliran kerja dan meningkatkan pengalaman pesakit, Divo Interiors mengubah cara klinik pergigian direka bentuk dan disusun.

Menyedari kesan yang besar yang boleh dicapai melalui reka bentuk susun atur yang baik terhadap keseluruhan fungsi dan kejayaan sesebuah klinik pergigian, Divo Interiors telah membangunkan susun atur klinik pergigian terkini yang memberi keutamaan kepada aliran kerja yang cekap dan mencipta persekitaran yang mengalu-alukan bagi pesakit.

“Di Divo Interiors, kami memahami bahawa memainkan peranan penting dalam mengoptimumkan produktiviti dan memastikan pengalaman pesakit adalah positif,” Pengasas dan Pengarah Reka Bentuk di Divo Interiors. “Kami komited untuk mereka bentuk susun atur yang menggalakkan operasi lancar, kedudukan peralatan strategik, dan membudayakan persekitaran yang menyuntik keyakinan dan keselesaan kepada pesakit.”

Melalui proses reka bentuk yang teliti, Divo Interiors bekerjasama rapat dengan profesional pergigian untuk memahami keperluan dan matlamat unik mereka. Mereka mengambil kira faktor seperti aliran pesakit, kecekapan operasi, dan pematuhan peraturan industri, untuk mencipta susun atur yang mengoptimumkan penggunaan ruang dan mengalirkan aliran kerja.

Dengan menempatkan bilik rawatan, kawasan perundingan, dan ruang sokongan dalam klinik secara strategik, Divo Interiors memastikan profesional pergigian mempunyai akses mudah kepada alat dan peralatan penting, memminimakan pergerakan tidak perlu dan memaksimumkan kecekapan. Ini membolehkan mereka memberi lebih masa kepada rawatan pesakit, akhirnya meningkatkan keseluruhan kualiti perkhidmatan pergigian yang disediakan.

Divo Interiors juga memberi tumpuan yang kuat untuk mencipta atmosfera hangat dan mengalu-alukan bagi pesakit. Reka bentuk susun atur inovatif mereka memasukkan kawasan menunggu yang selesa, ruang penerimaan, dan bilik perundingan yang menggalakkan perasaan rileks dan keyakinan. Dengan mempertimbangkan kedudukan perabot, pencahayaan, dan hiasan dengan teliti, Divo Interiors mencipta persekitaran yang menggalakkan pengalaman pesakit yang positif sejak masuk ke klinik.

“Kami percaya bahawa susun atur klinik pergigian perlu mengekalkan keseimbangan sempurna antara fungsi dan estetika,” tambah Emily Anderson, Reka Bentuk Kanan di Divo Interiors. “Objektif kami adalah untuk mereka bentuk susun atur yang tidak hanya mengalirkan aliran kerja; ia perlu mencerminkan etos dan prinsip unik setiap . Melalui reka bentuk kami yang merubah paradigma, kami berazam untuk menawarkan pengalaman yang menyeronokkan dan tidak terlupa kepada pesakit.”

Bagi profesional pergigian yang ingin meningkatkan kecekapan klinik dan pengalaman pesakit melalui reka bentuk susun atur inovatif, Divo Interiors menawarkan penyelesaian yang sempurna. Dedikasi mereka kepada kualiti, perhatian terhadap perincian, dan keupayaan untuk mencipta susun atur khas yang selari dengan visi setiap amalan menjadikan mereka sebagai pemimpin industri.

Untuk maklumat lanjut mengenai reka bentuk susun atur klinik pergigian inovatif Divo Interiors dan pelbagai penyelesaian klinik pergigian mereka, sila lawati laman web mereka atau hubungi mereka secara terus di [020 8166 8943] atau [nail@divoi.com].

Rectangle 3428 2Screenshot 2023 09 22 160234 2 1 1 1 1 1

Media Contact

Divo Interiors LTD

020 8166 8943

79 College Rd, Harrow, HA1 1BD

Sumber :Divo Interiors LTD

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.