Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Rasakan Teknologi Masa Depan di LEAP 2024 di Riyadh

LEAP

(SeaPRwire) –   LEAP 2024, acara teknologi global terkemuka yang menunjukkan inovasi besar berikutnya dalam teknologi, kembali ke Riyadh dari 4 hingga 7 Mac 2024.

Ar-Riyad, Arab Saudi 6 Mac 2024  – LEAP 2024, acara teknologi global terkemuka yang menunjukkan inovasi besar berikutnya dalam teknologi, kembali ke Riyadh dari 4 hingga 7 Mac 2024. Dengan sokongan Kementerian Komunikasi dan Teknologi Maklumat Arab Saudi dan Tahaluf, LEAP 2024 berjanji akan menjadi perhimpunan minda yang luar biasa, dengan lebih daripada 172,000 peserta dari 183 negara, lebih 1,000 pameran, dan 600 startup.

Tahun ini, LEAP 2024 bergabung tenaga dengan Deep Fest AI, aliran AI-fokus acara itu, untuk menyatukan kemajuan terkini dalam kecerdasan buatan dan teknologi.

Antara peserta terhormat di LEAP 2024 adalah IPERA, pemimpin dalam peta dalaman dan penyelesaian panduan laluan.

Berikutan persembahan berjaya mereka di LEAP 2023, IPERA gembira untuk bekerjasama dengan Cisco dalam membentangkan inovasi terkini mereka di LEAP 2024. Para peserta boleh melawat IPERA di Zon Cisco, Kios J10, Hall 1 – Big Tech, dari 4 hingga 7 Mac 2024.

Di kios IPERA, para peserta akan mempunyai peluang untuk terlibat dengan pasukan, menjelajahi teknologi terkini mereka, dan mengetahui bagaimana solusi IPERA boleh merevolusikan analisis pengunjung, peta dalaman, panduan laluan, dan pelacakan IoT untuk ruang fizikal. Sama ada para peserta sedang mencari untuk meningkatkan pengalaman pengunjung, mengoptimumkan kecekapan operasi, atau melonggarkan wawasan baru dari ruang mereka, pasukan IPERA akan hadir untuk menyediakan solusi bersuai.

“Kami gembira menjadi sebahagian daripada LEAP 2024 dan mempamerkan inovasi terkini bersama Cisco,” kata jurucakap dari IPERA. “LEAP menyediakan platform tidak berbanding untuk berhubung dengan pemimpin industri, inovator, dan pemikiran dari seluruh dunia. Kami menjangkakan untuk terlibat dengan para peserta, berkongsi kepakaran kami, dan membentuk masa depan teknologi bersama.”

Untuk menjadualkan pertemuan 1: 1 dengan IPERA di LEAP 2024, para peserta boleh melawat Kios Cisco (J10, Hall 1 – Big Tech) atau menghubungi pasukan IPERA secara terus.

LEAP 2024 menyediakan platform untuk pemimpin industri, startup, dan pemikiran untuk mempamerkan kemajuan terkini dan memacu perubahan bermakna. Jangan lepaskan peluang untuk menjadi sebahagian daripada masa depan teknologi. Sertai IPERA dan Cisco di LEAP 2024 dan longgarkan kemungkinan baru untuk ruang fizikal anda.

Untuk maklumat lanjut tentang IPERA, lawati laman web mereka, dan ikuti mereka di media sosial.

Butiran Acara:

– Tarikh: 4-7 Mac 2024
– Lokasi: Pusat Pameran dan Konvensyen Riyadh, Malham
– Kios: Zon Cisco, Kios J10, Hall 1 – Big Tech

Untuk pertanyaan media, sila hubungi:
IPERA DUBAI, UAE
Dubai Internet City, Bangunan DIC 16, tingkat 2, Pejabat 240/241, Dubai, Emiriah Arab Bersatu P.O. Box: 502318, Dubai
Tel: + 971 4 390 16 46
Emel: sales@ipera.ai
Emel: support@ipera.ai

Untuk maklumat lanjut tentang IPERA, lawati:

Ikuti IPERA di media sosial:
– Facebook: https://www.facebook.com/IPeraAI
– LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/iperaai
– Youtube: https://www.youtube.com/@IPeraAI

Tentang IPERA:

IPERA adalah pembekal terkemuka peta dalaman dan , memberdayakan tempat untuk mencipta pengalaman navigasi licin bagi pengunjung. Menggunakan teknologi terkini seperti pelacakan IoT dan kecerdasan buatan, IPERA membantu organisasi mengoptimumkan kecekapan operasi, meningkatkan pengalaman pengunjung, dan melonggarkan wawasan baru dari ruang fizikal mereka.

Tentang LEAP:

LEAP adalah acara teknologi global yang menyatukan ratusan ribu peserta untuk mengetahui apa yang seterusnya untuk teknologi. Dengan fokus pada inovasi, kolaborasi, dan masa depan teknologi, LEAP menyediakan platform untuk pemimpin industri, startup, dan pemikiran untuk mempamerkan kemajuan terkini dan memacu perubahan bermakna.

LEAPLEAPLEAP

Hubungan Media

Ipera

Sumber :ipera.ai

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.