Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Pia.ai Melancarkan Platform Automasi Pintar Yang Memperhebat Operasi Perniagaan

Screenshot 36

(SeaPRwire) –  

Sydney, New South Wales Apr 24, 2024  – Pia.ai, sebuah pemimpin inovasi dalam bidang otomatisasi pintar, bangga mengumumkan pelancaran platform Otomatisasi Pintar yang merubah paradigma. Bermula sebagai Penyedia Perkhidmatan Pengurusan (MSP) berasaskan serantau, Pia.ai telah berkembang menjadi jenama berpengaruh di peringkat kebangsaan, didorong oleh visi untuk memanfaatkan kuasa Automasi Hiper dan Kecerdasan Buatan untuk menangani cabaran seharian yang dihadapi oleh MSP dan pengurusan perkhidmatan IT perniagaan.

“Di Pia.ai, kami gemar menyelesaikan masalah jangka panjang yang tidak dapat diselesaikan oleh yang lain,” kata Larissa Varela. “Perjalanan kami bermula dengan komitmen terhadap inovasi dan dedikasi untuk merevolusikan operasi perniagaan. Hari ini, kami gembira memperkenalkan Pia ai Desk, pekerja digital kognitif pertama industri yang direka untuk mengubah perniagaan melalui pendekatan berfokus AI untuk mengoptimumkan proses.”

Nilai teras Pia.ai – Gairah, Inovasi, Ambisi, Keterbukaan dan Integriti – berfungsi sebagai prinsip panduan yang membentuk budaya syarikat dan memacu misinya ke hadapan. Dengan komitmen untuk berkembang secara berterusan dan dedikasi untuk menyederhanakan kekompleksian, Pia.ai bertujuan berkongsi kuasa dan potensi Automatisasi dengan dunia, satu rakan kongsi pada satu masa.

Platform Otomatisasi Pintar Pia menggabungkan teknologi terkini seperti Kecerdasan Buatan, Pembelajaran Mesin, Pemprosesan Bahasa Semulajadi, Otomatisasi Proses Robotik, dan Chatbot Pia. Platform inovatif ini memberdayakan perniagaan untuk mengurangkan kos, meningkatkan masa penyampaian perkhidmatan, meningkatkan kepuasan pekerja, memastikan konsistensi dalam penyampaian perkhidmatan, dan memberi tumpuan kepada aktiviti bernilai tambah.

“Kami gembira memperkenalkan platform Otomatisasi Pintar Pia kepada dunia,” kata Larissa Varela. “Dengan pakej teknologi Automasi Hiper yang komprehensif, Pia.ai bersedia untuk merevolusikan cara perniagaan beroperasi, membolehkan mereka mencapai kecekapan, kelincahan dan kejayaan yang lebih besar.”

Untuk maklumat lanjut mengenai Pia.ai dan platform Otomatisasi Pintarnya, lawati [].

Maklumat Media:

Larissa Varela

Pai.ai

Maklumat Media

Pia.ai

level 2/1 Lamerton Cres, Shellharbour City Centre NSW 2529, Australia

Sumber :pia.ai

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.