Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Perniagaan Makanan Mapan, Penerbitan Dagang yang Muncul sebagai Sumber Penting untuk Pemimpin Sumber Kemapanan Makanan

(SeaPRwire) –  

Albuquerque, New Mexico Mar 13, 2024  – Sustainable Media Group LLC gembira mengumumkan pelancaran Sustainable Food Business, sebuah penerbitan perdagangan baru yang direka untuk memenuhi keperluan berkembang pesat profesional dalam bidang kelestarian dan sumber makanan industri. Platform digital baharu ini, boleh diakses di , menawarkan liputan menyeluruh tentang trend, pandangan dan perkembangan terkini mengenai inisiatif kelestarian dalam sektor makanan dan minuman global.

Ciri-ciri utama laman web baharu ini termasuk:

  • Melaporkan berita terkini mengenai sumber yang bertanggungjawab, penyelesaian pembungkusan yang inovatif, pengurusan sisa, kecekapan tenaga, dan kemajuan logistik syarikat makanan dan minuman terkemuka di dunia.
  • Pandangan daripada pemimpin industri dan pakar yang memacu inisiatif kelestarian di seluruh landskap makanan dan minuman.
  • Laporan tepat masa mengenai perkembangan dan trend yang membentuk masa depan kelestarian dalam industri makanan.

Sustainable Food Business muncul sebagai sumber penting di tengah-tengah peralihan pengguna yang semakin meningkat ke arah jenama dengan dakwaan ESG, yang menurut , menyumbang 56% daripada semua pertumbuhan kategori dalam tempoh lima tahun lepas. Di atas semua adalah komitmen untuk menyampaikan kandungan tepat, relevan dan tepat masa yang menyokong profesional industri ketika mereka menyesuaikan diri dengan permintaan berubah pengguna untuk pilihan makanan lestari.

Penerbitan ini menjemput pengguna untuk untuk berita, analisis dan pandangan terkini yang dihantar terus ke emel mereka. Selain itu, Sustainable Food Business boleh diikuti di , di mana kemaskini terbaru disampaikan secara langsung dalam rangkaian profesional pengguna.

Untuk menghantar rilis akhbar dan berita syarikat, hubungi .

Mengenai Sustainable Media Group LLC:

Sustainable Media Group LLC ialah syarikat berpangkalan di AS yang komited untuk menyediakan industri makanan dan minuman dengan pandangan kritis dan analisis mengenai trend kelestarian. Melalui usaha terbarunya, Sustainable Food Business, syarikat bertujuan untuk menjadi sumber berita digital utama bagi profesional yang berusaha untuk memasukkan amalan lestari ke dalam operasi mereka.

Media Contact

Sustainable Food Business

Sumber :Sustainable Food Business

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.