Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Penyelesaian Senibina Awan dan Kolaborasi

Automated Intelligent Document Processing Architecture Designed with Cloudairy Cloudchart

(SeaPRwire) –   Cloudairy Memperkenalkan Alat-alat Terobosan untuk Reka Bentuk Arkitek Awan dan Kolaborasi Pasukan Inovator Berpusat di Amerika Syarikat Mempermudahkan Penyelesaian Awan untuk AWS, Azure, dan Google Cloud

Ashburn, Virginia 28 Jun 2024  – , pembekal penyelesaian pengkomputeran awan terkemuka di Amerika Syarikat, dengan bangganya mengumumkan pelancaran alat-alat canggihnya yang direka untuk merevolusikan reka bentuk arkitek awan dan meningkatkan kolaborasi pasukan. Dengan fokus untuk mempermudah penciptaan, perkongsian, dan pengurusan penyelesaian awan, alat-alat inovatif Cloudairy disesuaikan untuk integrasi lancar dengan AWS, Azure, dan Google Cloud.

Mengubah Arkitek Awan dan Kolaborasi

Tawaran terkini Cloudairy direka untuk memenuhi keperluan dinamik perniagaan moden, menyediakan suite ciri komprehensif yang merangkumi:

  • Antara Muka Reka Bentuk Intuitif: Alat mesra pengguna yang membolehkan reka bentuk arkitek awan yang terperinci dan cekap.
  • Kolaborasi Pasukan yang Dipertingkatkan: Ciri kolaborasi masa nyata yang memudahkan kerja berpasukan yang lancar, tanpa mengira lokasi geografi.
  • Integrasi Rentas Platform: Keserasian yang kukuh dengan AWS, Azure, dan Google Cloud, memastikan kepelbagaian dan kesesuaian merentas persekitaran awan yang berbeza.

Kefahaman Eksekutif

“Di Cloudairy, misi kami adalah untuk memperkasakan perniagaan dengan penyelesaian inovatif yang memacu kecekapan dan kolaborasi. Alat baharu kami direka untuk memenuhi tuntutan yang semakin meningkat bagi arkitek awan dan kolaborasi pasukan, menjadikannya lebih mudah daripada sebelumnya bagi perniagaan untuk membuat, berkongsi, dan mengurus penyelesaian awan.”

Penyelesaian yang Disesuaikan untuk Industri Pelbagai

Daripada syarikat permulaan kepada perusahaan besar, alat Cloudairy dibina untuk memenuhi pelbagai keperluan perniagaan, menawarkan penyelesaian yang boleh disesuaikan yang meningkatkan produktiviti dan memperkemas operasi awan.

Mengenai Cloudairy

Cloudairy ialah penyedia penyelesaian pengkomputeran awan yang perintis yang berpangkalan di Amerika Syarikat. Dengan fokus untuk menyampaikan alat inovatif untuk reka bentuk arkitek awan dan kolaborasi pasukan, Cloudairy memperkasakan perniagaan untuk cemerlang dalam era digital. Dengan memanfaatkan teknologi canggih dan reka bentuk berpusatkan pengguna, Cloudairy menonjol sebagai peneraju dalam industri awan.

Seruan untuk Bertindak

Untuk maklumat lanjut mengenai alat inovatif Cloudairy untuk reka bentuk arkitek awan dan kolaborasi pasukan, lawati  

Google Cloud Landing Zone Architecture Designed with Cloudairy CloudchartExploring DevOps with CICD Pipeline Architecture With Cloudairy CloudchartMastering Consistency Scalability and Efficiency

Media Contact

Cloudairy

22960 Carters Station Ct Ashburn VA 20148

Source :Cloudairy

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.