Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Penyanyi-Penulis Lagu James Worthy Lancarkan Label Baru “Humble Sound Records”

Humble Sound Records

(SeaPRwire) –   James Worthy Berganding Dengan The Orchard Untuk Label Baru “Humble Sound Records”

Atlanta, Georgia 8 Jul, 2024  – Humble Sound Records (HSR) adalah sebuah label rekod Amerika yang diasaskan oleh James Allen Worthy dan berpusat di Atlanta, GA. Label ini kini diedarkan melalui The Orchard, sebuah unit Sony Music. Label ini kini menempatkan artis dan mengeluarkan karya daripada James Worthy, Tynisha Keli, Robin S, Big Gipp, Khujo Goodie, dan Truth Hurts. 

Humble Sound Records diasaskan pada tahun 2024 oleh James Allen Worthy yang dikenali secara profesional sebagai James Worthy, seorang penyanyi, penulis lagu, dan penerbit muzik yang terkenal di dunia. Antara karya terkenal label ini termasuklah: “James Worthy – Your Heart”, “Robin S – What About U”, dan “Tynisha Keli – The Underdogs”.

Maklumat Mengenai James Worthy

Penyanyi, Penulis Lagu, dan Penerbit Grammy Award Amerika dari Queens, New York. Minatnya dalam muzik bermula pada usia 16 tahun yang menjadi kerjaya profesional pada usia 18 tahun. James telah bekerjasama dengan artis seperti: 112, Justin Bieber, Fetty Wap, Travis Scott, dan ramai lagi. Pada tahun 2017, James beralih dari penerbitan muzik kepada seni dan mula merakam muziknya sendiri. Beliau kemudian menyertai kumpulan Kings X2 di mana mereka mengeluarkan single “Wine For Me” yang membuat debut di tangga ke-10 carta Billboard Hot Singles.

Ikuti label ini untuk semua kemas kini:

Kredit Foto @photographyjustinkase

Pertanyaan PR James Worthy: Lenell Johnson (humblesoundmedia@gmail.com)

James Worthy FounderCEOJames Worthy FounderCEO

Media Contact

Humble Sound Music Group

Source :Humble Sound Records

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.