Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Pengusaha Bersiri Nelson Liew Melabur dalam Artsense Studio Education untuk Merevolusikan Pendidikan Seni

Official Signing of Partnership

(SeaPRwire) –  

Kuala Lumpur, Malaysia 19 Jun, 2024  – Dalam satu perkembangan penting yang berpotensi untuk mengubah landskap pendidikan seni, usahawan bersiri terkenal, Nelson Liew, telah bekerjasama dengan Artsense Studio Education. Kolaborasi strategik ini dijangka akan meningkatkan pendidikan seni ke tahap yang baharu, dengan implikasi yang besar terhadap pasaran modal dan ekonomi yang lebih luas.

Nelson Liew, yang dikenali kerana pelaburannya yang berwawasan dan pandangan strategik, telah mengenal pasti peluang unik dalam sektor pendidikan seni. Pelaburannya dalam Artsense Studio Education mencerminkan komitmen untuk memupuk kreativiti dan memperkasakan individu untuk memanfaatkan potensi seni mereka. Dengan mendemokrasikan akses kepada pendidikan seni, perkongsian ini bertujuan untuk memberi impak yang berkekalan pada skala global.

Artsense Edu Sdn Bhd, yang diasaskan bersama oleh Shawn Yap dan Jack Goh, berada di barisan hadapan inisiatif transformatif ini. Penandatanganan rasmi perjanjian pemegang saham antara Liew dan pengasas bersama yang dinamik ini menggariskan visi bersatu untuk memacu inovasi dan kecemerlangan dalam pendidikan seni. Perikatan ini dijangka akan mengukuhkan kedudukan Artsense Studio Education sebagai peneraju pasaran dan perintis dalam bidang ini.

Meroperasikan 20 cawangan di seluruh negara, Artsense Studio dibina berdasarkan premis bahawa imaginasi dan kreativiti adalah pendorong penting bagi kemajuan manusia. Mengambil inspirasi daripada tokoh berwawasan sejarah seperti Edison, Wright Brothers, Picasso, Disney, dan Steve Jobs, Artsense Studio menyokong kepercayaan bahawa kreativiti boleh mengubah dunia. Misi mereka, yang diringkaskan dalam slogan “Everyday Creative,” adalah untuk membangkitkan potensi kreatif dalam setiap orang, memupuk masyarakat yang menghargai dan memupuk inovasi.

Implikasi pasaran modal bagi perkongsian ini adalah besar. Dengan menggabungkan ketajaman keusahawanan Nelson Liew dengan kepakaran pendidikan Artsense Studio, kolaborasi ini bersedia untuk mengembangkan jangkauan dan impak pendidikan seni. Langkah ini dijangka akan menjana nilai ekonomi yang besar, mendorong pertumbuhan dalam sektor pendidikan dan merangsang manfaat ekonomi yang lebih luas. Pelabur dan pemegang kepentingan boleh menjangkakan pulangan yang lebih tinggi apabila permintaan untuk penyelesaian pendidikan inovatif terus meningkat.

“Everyday Creative” meraikan individu yang mengintegrasikan kreativiti ke dalam kehidupan seharian mereka, mendorong kemajuan masyarakat dan mengilhamkan rasa hormat dan kekaguman. Artsense Studio komited untuk memupuk semangat kreativiti seharian ini, memperkasakan orang ramai untuk menjadi pemangkin perubahan dan inovasi. Perkongsian ini dengan Nelson Liew mewakili langkah penting ke hadapan dalam mencapai matlamat yang ambisius ini.

Ketika perjalanan yang menarik ini berkembang, pemegang kepentingan dan pelabur digalakkan untuk terus mengikuti perkembangan terkini. Kolaborasi ini menjanjikan bukan sahaja transformasi pendidikan seni tetapi juga inspirasi kreativiti dan inovasi pada skala global, menyajikan potensi keuntungan yang signifikan dari perspektif ekonomi.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:
[]

**About Artsense Studio Education**
Artsense Studio Education is a leading provider of art education with 20 outlets across the nation. Committed to fostering creativity and imagination, Artsense Studio empowers individuals to explore their artistic potential and contribute to societal progress.

**About Nelson Liew**
Nelson Liew is a serial entrepreneur known for his strategic investments and visionary approach to business. His diverse portfolio and commitment to innovation have made him a respected figure in various industries.

**#ArtEducation #NewBeginnings**

Contact Information:

Nelson Liew Invests Into Art EducationArtsense Studio The Next Generation Art EducationArtsense Heading Towards Malaysia Book of Records

Media Contact

Artsense Studio

Source :Artsense Edu Sdn Bhd

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.