Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Penerbit mematenkan proses dengan Perjanjian Kerahsiaan Bersama untuk dijual

IMG 1480

(SeaPRwire) –   Custom Publisher patents dengan proses Mutual NDA untuk dijual saya menggunakan (c) sebagai penerbit oleh itu masa dan tarikh

Dodge City, Kansas Jun 19, 2024  –  Dalam dunia yang pantas ini, menonjol di pasaran boleh menjadi tugas yang mencabar. Walau bagaimanapun, dengan Custom Publisher Patents dari Gustavo Gallardo di Binary-Source.LLC, anda boleh memperoleh kelebihan kompetitif dan melindungi reka bentuk unik anda dengan mudah.

Setiap paten diterbitkan dengan Hakcipta (c) pada tarikh dan masa tertentu, memastikan harta intelek anda tetap selamat. Hanya dengan bayaran pendahuluan $6,000, anda boleh memiliki reka bentuk yang bernilai pasaran selama setahun.

Dengan proses mutual NDA yang dilaksanakan, anda boleh yakin bahawa idea anda selamat dan dilindungi. Sama ada anda merupakan perniagaan kecil yang ingin berkembang atau usahawan solo dengan inovasi yang inovatif, Custom Publisher Patents adalah penyelesaian yang sempurna untuk melindungi kreativiti anda.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang perkhidmatan Binary-Source.LLC dan untuk membincangkan pilihan anda, lawati atau ikuti di Instagram di . Hubungi Gustavo Gallardo di untuk mendapatkan paten tersuai anda hari ini. Jangan biarkan kerja keras anda tidak dilindungi – labur dalam Custom Publisher Patent dan kekal di hadapan persaingan. Gustavo Gallardo tinggal di Dodge City Kansas, hantar mesej atau e-mel ke Draculainthehart@Gmail.com Nombor telefon perniagaan ialah 16203397561, hubungi jika anda berminat untuk memiliki paten penerbit dengan mutual NDA.

IMG 1510BinarySource 6183

Media Contact

Gustavo Gallardo

620 3396629

1500 6th Dodge City Kansas 67801

Source :Binary-Source.LLC

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.