Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Passionpreneur Publishing mengumumkan bahawa Uriel Jaroslawski telah memulakan perjalanan untuk menjadi penulis yang diterbitkan.

Meet Our Future Author Uriel Jaroslawski

(SeaPRwire) –   Buku inspirasi beliau yang akan datang bertajuk Digital Irreverent dan akan tersedia melalui pemain utama dalam bidang pengedaran buku global.

Dubai, Emiriah Arab Bersatu 13 Jun 2024  – Tentang Buku:

Digital Irreverent: Bagaimana Teknologis Menang Atas Autoriti mendedahkan bahawa hanya 5% bakat digital di dunia bekerja untuk syarikat yang memahami dan menguasai ekonomi digital. 

Digital Irreverent oleh Uriel Jaroslawski akan memperkasakan pemimpin dan usahawan dalam 95% yang lain untuk menggodam batasan ketinggalan zaman yang masih ada dalam organisasi mereka dengan memikirkan semula pihak berkuasa yang mereka percayai dan dengan mengikuti prinsip yang jelas yang dikaitkan secara langsung dengan kejayaan mereka dalam ekonomi digital.

Tentang Pengarang:

Uriel Jaroslawski ialah seorang pemimpin berpengalaman dalam bidang Teknologi dan Pembangunan Produk, terkenal dengan kepakarannya dalam membina pasukan yang berprestasi tinggi.
Kerjaya Uriel merangkumi syarikat permulaan dan korporat besar di Amerika Latin dan Timur Tengah dengan matlamat transformasi yang bercita-cita tinggi. Beliau dengan tegas menyokong Lean Product Mindset sebagai falsafah teras.

Tentang Passionpreneur Publishing:

Penerbit indie, membantu usahawan dan pakar profesional menjadi Pengarang Antarabangsa dalam masa 90 hari.

pakar dalam buku transformasi termasuk perniagaan, bantuan diri, pertumbuhan peribadi, dan tajuk rohani untuk membantu pengarang berkongsi mesej mereka dan mendapat kredibiliti dalam bidang pilihan mereka.

mempunyai lembaga penasihat bintang dari seluruh dunia yang meliputi spektrum kepakaran yang luas di sekitar buku, penerbitan, dan industri media untuk memastikan penerapan amalan terbaik global dalam setiap perkhidmatan yang ditawarkan dan menyediakan rangkaian global beberapa pemimpin pemikiran terkemuka di dunia.

Pasukan Passionpreneur Publishing tidak sabar untuk menyokong usahawan, pakar, dan pemimpin dalam mencapai impian mereka untuk menjadi pengarang antarabangsa dalam beberapa bulan akan datang.

Jika anda ingin MENJADI PENULIS YANG DITERBITKAN dalam tempoh 3-6 bulan akan datang, klik di sini untuk memuat turun panduan penerbitan PERCUMA ini

Passionpreneur Publishing  You Have a Message To Share

Media Contact

Passionpreneur Publishing

Source :Passionpreneur Publishing

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.