Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Nikmati Kelezatan Manisan Timur

Assorted Arabic Sweets Mumtaz

(SeaPRwire) –   Memperkenalkan Manisan Timur dan Arab Terunggul dari Jordan

Orlando, Florida 10 Julai 2024  – Sebagai syarikat profesional, kami di berfokus untuk membawa manisan Timur terbaik dari Jordan kepada pelanggan kami di seluruh dunia.

Selama ini, dunia telah kehilangan rasa sebenar manisan Timur Tengah yang asli. Itu berakhir hari ini. Kami dengan bangganya membawa anda manisan yang paling indah, yang akan membawa tunas rasa anda dalam perjalanan ke Timur yang eksotik.

Dibuat dengan penjagaan dan perhatian yang paling teliti terhadap detail, pilihan manisan Timur dan Arab kami diperoleh terus dari kedai manisan terbaik di Jordan. Dari rasa mentega yang kaya dari Knafeh hingga nota bunga yang halus dari , setiap gigitan adalah simfoni rasa yang akan membuatkan anda menginginkannya lagi.

Mengapa berpuas hati dengan manisan yang dihasilkan secara besar-besaran dan subpar ketika anda boleh menikmati yang asli? Manisan timur kami dibuat dengan bahan-bahan yang terbaik dan paling segar, menggunakan resipi turun temurun yang diwariskan selama beberapa generasi. Setiap manisan adalah karya seni, direka untuk menggembirakan deria anda dan memuaskan gigi manis anda.

Sama ada anda seorang pengumpul yang berpengalaman atau pendatang baru dalam dunia pencuci mulut Timur Tengah, pilihan kami mempunyai sesuatu untuk semua orang. Manjakan diri anda dengan kesenangan terbaik atau kejutkan orang tersayang dengan rasa eksotik.

Jangan lepaskan peluang untuk meningkatkan pengalaman manis anda. Terokai koleksi manisan Timur dan Arab hari ini dan biarkan tunas rasa anda menjadi hakim.

Bersiaplah untuk terpikat dengan rasa Timur!

BarazekAssala AssortmentGourmet BaklavaMini Assorted Maamoul

Media Contact

Baklavati Sweets

407-990-7664

12650 Ingenuity Dr, Orlando, FL 32826, USA

Source :Baklavati Sweets

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.