Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Mirage Dynamics Meningkatkan Pendapatan Penerbit Video dengan Penyelesaian Iklan Video Dalam Video Berkuasa AI

Mirage Dynamics Image 1

(SeaPRwire) –  

Holon, Pusat 1 Feb 2024  –  memperkenalkan penyelesaian iklan video dalam video bertenaga AI yang merentasi. Platform SaaS yang komprehensif ini memberdayakan pencipta kandungan, pengaruh, penulis blog, pemain game, dan agensi bakat sosial untuk memaksimumkan aliran pendapatan dengan lancar sambil mengekalkan pengalaman pengguna.

Landskap penstriman media video sedang mengalami transformasi pesat, dengan penonton semakin mengkonsumsi kandungan merentasi pelbagai platform, termasuk filem premium, rancangan TV, kandungan indie, kandungan dihasilkan pengguna (UGC) di rangkaian sosial, pengaruh, dan perkhidmatan penstriman permainan.

Dalam persekitaran dinamik ini, hasil media daripada perkhidmatan atas permintaan (OTT) dijangka melonjak, mencapai anggaran . Selain itu, industri meramalkan 4.22 bilion pengguna menjelang 2027. Namun, di tengah-tengah pertumbuhan ini, industri penstriman video menghadapi cabaran monetisasi yang besar.

, sebuah pemimpin visionari dalam bidang ini, menyedari keperluan untuk aliran pendapatan tambahan dalam industri media video sambil mengekalkan pengalaman pengguna yang lancar. Untuk menangani cabaran ini secara terus terang, Mirage Dynamics memperkenalkan penyelesaian iklan video dalam video bertenaga AI yang merentasinya.

Mirage menawarkan penyelesaian SaaS yang menyeluruh dan unik untuk pengaruh, penulis blog, pemain game, dan bahkan agensi bakat sosial. Ia berfungsi sebagai platform segala-galanya, memberdayakan pencipta kandungan untuk memaksimumkan aliran pendapatan mereka. Pada intinya, teknologi inovatif Mirage memasukkan peluang iklan secara lancar, membolehkan pencipta kandungan untuk melonggarkan laluan pendapatan baru. Penyelesaian yang kukuh ini tidak sahaja berpelbagai tetapi juga meluaskan manfaatnya kepada agensi bakat sosial, memastikan aplikasinya yang meluas dan boleh diubahsuai merentasi landskap media.

Walaupun syarikat telah mencapai kejayaan yang besar di pasaran Israel, Mirage Dynamics juga komited untuk menjadi pemain kunci dalam pasaran penstriman media global. Dengan kehadiran aktif dalam landskap media sosial global, Mirage Dynamics sudah membuat langkah ketara dalam meluaskan jangkauannya di luar sempadan Israel. Ambisi global syarikat termasuk memperkukuhkan pengaruh antarabangsa dan menubuhkan kehadiran yang ketara dalam industri penstriman media di seluruh dunia.

“Industri penstriman video berkembang dengan pesat, dan Mirage Dynamics memimpin dalam inovasi,” kata Dov Brand, CEO Mirage Dynamics. “Penyelesaian Iklan Video Dalam Video Kami Yang Bertenaga AI tidak sahaja menangani cabaran monetisasi penerbit dengan berkesan tetapi juga memastikan penonton menikmati pengalaman yang lancar dan tidak terganggu.”

Brand terus berkata, “Pasaran penstriman media OTT Israel telah mengalami transformasi yang besar, dengan kenaikan perkhidmatan atas permintaan (OTT). Namun, walaupun syarikat penerbitan dan media teratas masih berjuang untuk mendapat untung daripada kandungan video mereka. Mirage Dynamics komited untuk memberikan impak besar kepada pasaran Israel tempatan dengan memperkenalkan penyelesaian merentasi cabaran ini. Penerbit media utama Israel, banyak daripadanya sebahagian daripada konglomerat global yang lebih besar, berfungsi sebagai hab inovasi untuk pelaksanaan terpionir kami.”

Mirage Dynamics yang telah menyekat pusingan pra-benih yang dijamin, dengan bangganya mendapat sokongan daripada pelabur terkemuka termasuk Labs/02, Reliance, OurCrowd, Takwin dan Pihak Berkuasa Inovasi Israel, mencerminkan potensi Mirage Dynamics untuk merevolusikan industri penstriman video dan memacu inovasi di pasaran Israel.

Selain itu, Mirage Dynamics menonjol dengan mempromosikan peluang yang sama untuk semua warganegara Israel, tanpa mengira latar belakang mereka, oleh itu memperkukuh inklusiviti dan inovasi dalam komuniti teknologi tinggi Israel.

Pasukan Mirage Dynamics menampilkan pelbagai pakar berkelayakan tinggi, setiap satu membawa kekayaan pengetahuan dalam bidang khusus mereka. CEO Dov Brand, dengan latar belakang yang kukuh dalam perkhidmatan penstriman kandungan SaaS, membawa wawasan berharga daripada pengalamannya di syarikat terkemuka seperti Vidmind dan Pixellot.

Pasukan ini diperkukuh lagi oleh Prof. Jihad EL-Sana, CSO, terkenal dengan kerja yang luas dalam pelbagai domain teknologi di Universiti Ben Gurion; Dr. Ahmad Droby, CTO, yang mahir dalam AI dan penglihatan komputer, diperkukuh oleh kedoktorannya dalam Sains Komputer; dan Tal Lempert, bekas pengurus kumpulan R & D di WSC dan Mirage VP R & D, dikenali untuk sumbangan besarnya dalam bidang ini. Bersama-sama, mereka membentuk kuasa yang kuat memacu inovasi di Mirage Dynamics.

Mengenai Mirage Dynamics:

Mirage Dynamics ialah pemimpin terpionir dalam industri penstriman video, menawarkan penyelesaian inovatif untuk menangani cabaran monetisasi iklan sambil memastikan pengalaman pengguna yang lancar. Dengan pasukan pakar dan teknologi terkini, Mirage Dynamics merevolusikan cara kandungan video dikomersialkan di zaman digital.

Maklumat Media:

Oren Todoros

Pengasas,

+972 52 7596512

Mirage Dynamics Image 2

Maklumat Media

Oren Todoros, BIGINTRO PR

Sumber :Mirage Dynamics

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.