Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Membina Kehadiran Dalam Talian Moden untuk Sektor Maritim dengan Ishwinder Sialy

Maritime Feasibility Study Presentation to the Delegates

(SeaPRwire) –  

Chandigarh, India 9 Mei 2024  –  Seperti setiap industri lain, sektor maritim mengalami perubahan dan semakin mengintegrasikan teknologi untuk kekal kompetitif. Ishwinder Sialy, pakar dalam bidang ini mengenalpotensi kehadiran dalam talian yang kukuh yang menyusun operasi dan memupuk sambungan dalam industri. Inilah sebabnya beliau menavigasi kompleksiti industri maritim dengan ketepatan, menjadikan keselamatan, kecekapan, dan kebolehpercayaan sebagai keutamaan. Sialy telah memperoleh wawasan tentang peluang dan cabaran dengan kepakarannya dalam Pentadbiran Maritim, Pengurusan Pematuhan & Sijil, dan Pengurusan Data Digital. Ini memberikan beliau pemahaman mendalam tentang menubuhkan kesan untuk sektor maritim dan pentingnya untuk menggalakkan kolaborasi yang boleh meningkatkan kecekapan operasi dan meningkatkan ketelusan.

Sialy meramalkan bahawa industri maritim akan dibentuk oleh pertukaran data cepat yang dipacu oleh platform digital moden, membolehkan komunikasi berterusan antara pekerja maritim, kakitangan darat dan badan peraturan. Beliau juga menekankan kehadiran dalam talian semasa dan moden dalam sektor maritim yang akan membolehkan perhubungan global pakar maritim global, menggalakkan perkongsian pengetahuan, penyelesaian masalah kolaboratif dan pendekatan inovatif untuk pengurusan data maritim. mempunyai rancangan strategi untuk mencipta kehadiran digital moden yang akan membentuk masa depan sektor maritim, dengan memberi tumpuan kepada pelaksanaan digitalisasi dan menubuhkan infrastruktur dalam talian yang kukuh. Untuk maklumat lanjut, lawati .

Maritime Feasibility Study Presentation to the Delegates

Media Contact

HarbourTech Solutions

Sumber :Ishwinder Sialy

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.