Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Manvik Door and Frame – Pengeluar Tingkap Terkemuka di Sirsa, India

Tata Sheet Chokhat

(SeaPRwire) –  

Sirsa, Haryana 20 Jun 2024  – Manvik Door and Frame, sebuah nama yang dipercayai dalam industri pembuatan pintu dan tingkap, dengan bangganya mengumumkan kedudukannya sebagai peneraju , India. Dengan komitmen yang kuat terhadap kualiti dan inovasi, syarikat itu telah memenuhi keperluan pelanggan kediaman dan komersial yang pelbagai di seluruh rantau ini.

Ditubuhkan pada tahun 2004, Manvik Door and Frame telah mendapat reputasi untuk kecemerlangan dalam penghasilan bingkai pintu dan tingkap aluminium, bersalut serbuk, dan PPGI (Pre-Painted Galvanized Iron). Kemudahan pengeluaran syarikat yang canggih dilengkapi dengan teknologi terkini dan kakitangan profesional yang mahir, memastikan setiap produk memenuhi piawaian kualiti dan ketahanan yang tertinggi.

“Di Manvik Door and Frame, kami memahami kepentingan tingkap dalam meningkatkan estetika dan fungsi ruang,” kata Sh. Prem Suthar, Pemilik Manvik Door and Frame. “Pelbagai bingkai tingkap aluminium, bersalut serbuk, dan PPGI kami direka bukan sahaja untuk melengkapi gaya seni bina tetapi juga untuk memberikan kecekapan tenaga yang unggul, penyelenggaraan yang rendah, dan prestasi yang tahan lama.”

Komitmen Manvik Door and Frame terhadap inovasi telah membawa kepada pembangunan penyelesaian tingkap canggih yang memenuhi keadaan iklim yang berbeza di rantau ini. Bingkai tingkap bersalut serbuk mereka menawarkan rintangan yang luar biasa terhadap kakisan, memastikan ketahanan yang tahan lama dan keperluan penyelenggaraan yang minimum.

Sebagai tambahan kepada tawaran produknya yang unggul, Manvik Door and Frame bangga dengan penyampaian perkhidmatan pelanggan yang luar biasa. Pasukan pakar syarikat bekerja rapat dengan pelanggan untuk memahami keperluan unik mereka dan menyediakan penyelesaian yang disesuaikan yang memenuhi keperluan khusus mereka.

Untuk maklumat lanjut mengenai Manvik Door and Frame dan rangkaian produk tingkap mereka, sila lawati / atau hubungi 

Emel Perniagaan: info@sutharenterprises.in
Lokasi: Rania Chungi Road, Sirsa, Haryana 125055, India 125055
Nombor Telefon: +91 97796 10139

Mengenai Manvik Door and Frame: Manvik Door and Frame ialah pengeluar utama bingkai pintu dan tingkap aluminium, bersalut serbuk, dan PPGI di India. Dengan fokus yang kuat pada kualiti, inovasi, dan kepuasan pelanggan, syarikat itu telah menubuhkan dirinya sebagai nama yang dipercayai dalam industri ini, melayani kedua-dua pelanggan kediaman dan komersial di seluruh rantau ini.

Pressed steel door frame ManvikWindow Japanese frameswindow frames of japanese metal sheet 500x500Manvik door and window frame

Media Contact

Manvik Door and Window Frame

09779610139

Rania Chungi, Sirsa, Haryana

Source :Manvik Door and Window Frame

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.