Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Lindungi Apa Yang Paling Berharga: FreeState Safety Training Memperkenalkan Kemudahan Baharu dan Penyelesaian Untuk Menangani Jenayah Kekerasan Yang Meningkat

(SeaPRwire) –  

Middle River, Maryland 7 Julai 2024  –  Memulakan Program Baru dan membuka Fasiliti Baru untuk Membantu Perniagaan dan Individu Melindungi Apa yang Paling Berharga. Andrew dan Bryan adalah ahli perniagaan tempatan yang bekerjasama untuk membuka Fasiliti ini. FreeState Safety Training menyediakan fasiliti untuk latihan di tapak dan menawarkan latihan luar tapak jika anda ingin menjadi tuan rumah latihan. 

Memandangkan peningkatan jenayah ganas dan keganasan rawak baru-baru ini, FreeState Safety Training telah mengembangkan menu program latihan pentingnya. Ia telah membuka fasiliti yang direka semula yang mengagumkan untuk melatih pasukan perniagaan dan individu mengenai amalan terbaik untuk melindungi apa yang paling mereka hargai.  

Mengenai Fasiliti

Terletak dengan strategik di sepanjang White Marsh Blvd, di antara I-95 dan Eastern Blvd, fasiliti seluas 4,000+sf ini menawarkan bilik latihan kecil dan besar untuk seramai 5, atau sehingga 100+, dan bahkan tersedia untuk acara khas seperti rangkaian dan bina pasukan, dengan atau tanpa katering dan persembahan latihan keselamatan yang disesuaikan untuk kumpulan anda.

Ia dibangunkan untuk memenuhi keperluan individu, keluarga, pelanggan korporat, dan penguatkuasaan undang-undang. FreeState Safety Training menawarkan program mengenai topik penting* yang relevan dengan semua individu dan organisasi. 

*Kursus FreeState Safety Training yang mudah selama 2-3 jam termasuk:

  • Kesedaran Situasi – asas semua keselamatan peribadi, kumpulan, dan perniagaan.
  • Pencegahan Keganasan Tempat Kerja
  • Kelangsungan Hidup Pencurian Kereta
  • Respons Penceroboh
  • Respons Penembak Aktif
  • Pengurusan Ramai
  • Bina Pasukan Respons Keselamatan
  • Penilaian Tapak
  • Memiliki dan Menggunakan Kit Trauma

Selain daripada latihan di tapak yang komprehensif, FreeState Safety Training menyediakan latihan luar tapak, membawa arahan pakar secara langsung ke sekolah, perniagaan, gereja, sinagog, dan organisasi komuniti.

“Kami sangat gembira untuk mengembangkan perkhidmatan kami dan menawarkan ruang khusus untuk pendidikan keselamatan,” kata Drew, Ketua Pegawai Eksekutif FreeState Safety Training. “Misi kami adalah untuk menyediakan latihan berkualiti tinggi untuk Membantu Anda Melindungi Apa yang Paling Anda Hargai.

“Program kami direka bentuk untuk memberi anda kemahiran dan keyakinan untuk mengendalikan sebarang situasi dengan selamat dan berkesan,” kata Susan Gray, ketua pembangunan perniagaan untuk FreeState Safety Training.

Para profesional berpengalaman di FSST boleh menyediakan temu bual dan kandungan amalan terbaik untuk sebarang organisasi peribadi, perniagaan, Berita, atau komuniti mengenai topik keselamatan yang ingin ditawarkan organisasi anda kepada penonton atau pasukan anda.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Bryan  

FreeState Safety Training  

Telefon: 443-231-6697

E-mel: Bryan@FreeStatesafetyTraining.com

Laman Web:  

Ikuti kami di media sosial:  

Facebook:

LinkedIn:

Media Contact

Bryan 

443-231-6697

Source :FreeState Safety Training

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.