Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Kounotori Token: Menghubungkan Tradisi dan Inovasi dalam Kriptowang Sejak Pelancaran pada 3 Disember 2021

KTO Logos Social White

(SeaPRwire) –  

Wilmington, Delaware Mar 11, 2024  – Kounotori Token, projek berpandangan jauh dalam pasaran mata wang kripto, hari ini mengumumkan langkah-langkahnya yang signifikan sejak dilancarkan pada 3 Disember 2021. Diilhamkan oleh kemakmuran yang dilambangkan oleh burung storks dalam cerita rakyat Jepun, Kounotori Token sedia untuk mentakrifkan masa depan kewangan dengan token ERC-20 ($KTO), tawaran NFT yang unik, dan pembangunan pertukaran berpusat (CEX).

Dalam pasaran yang pantas berkembang dengan lebih 18,000 mata wang kripto, Kounotori Token berdiri megah dengan menyepadukan elemen berpusat yang penting untuk meningkatkan keselamatan, ketahanan, dan pematuhan. Langkah strategik ini bertujuan untuk memastikan jangka hayat projek ini sebagai pesaing yang serius dalam ruang kewangan terdesentralisasi (De-Fi), menawarkan pulangan pegangan yang mampan dan pengalaman CEX yang mesra pengguna.

“Dengan menggabungkan keselamatan penswastaan dengan pulangan yang signifikan yang ditawarkan oleh De-Fi, kami mencipta CEX yang benar-benar unik dan berdaya saing,” kata Mike, Ketua Pegawai Eksekutif Kounotori Token. “Komitmen kami terhadap ketelusan, pembangunan yang dipacu oleh komuniti, dan penyelesaian inovatif seperti pegangan NFT dan kad pembayaran Kounotori hanyalah permulaan.”

Kounotori Token berdedikasi untuk membina platform yang selamat dan sah untuk para pemegangnya, mencabar stereotip yang dikaitkan dengan CEX, dan mengutamakan kepentingan komuniti.

Untuk maklumat lanjut tentang Kounotori Token dan untuk menyertai masa depan kewangan, lawati

Hubungi:
Nama: Mike Petricca
Jawatan: Ketua Pegawai Eksekutif KTO Exchange Corporation
E-mel: Mike@Kounotoritoken.com
Laman Web:

KTO Logos Tagline Gradient Dark

Hubungi Media

KTO Exchange Corporation

Sumber :KTO Exchange Corporation

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.