Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Konferens Hibrid Teknologi Zaman Baharu – Transformasi Digital untuk Pembangunan Pasaran Lestari. (NTSMD 2024)

RESEARCH WORKSHOP POSTER

(SeaPRwire) –   Panggilan kertas: Sekolah Perniagaan dan Pengurusan, CHRIST (Deemed to be University), Bangalore INDIA mempelawa kertas untuk persidangan global hibrid NTSMD 2024 yang akan diadakan pada 26-27 Julai. Tarikh akhir penyerahan kertas adalah 10 Julai 2024.

Bengaluru, Karnataka 29 Jun 2024  – Panggilan kertas: Sekolah Perniagaan dan Pengurusan, CHRIST (Deemed to be University), Bangalore INDIA Menganjurkan Persidangan Antarabangsa Hibrid mengenai Teknologi Zaman Baharu dan Transformasi Digital untuk Pembangunan Pasaran Mampan (NTSMD 2024).

Sekolah Perniagaan dan Pengurusan, CHRIST (Deemed to be University), sebuah institusi utama yang terkenal dengan komitmennya terhadap kecemerlangan dalam pendidikan, dengan sukacitanya mengumumkan Persidangan Antarabangsa Hibrid 2024 yang akan diadakan pada 26-27 Julai 2024 meneroka tema “Pemasaran dan Transformasi Digital untuk Pembangunan Pasaran Mampan.”

Mengenai Persidangan

Persidangan Antarabangsa Hibrid 2024 bertujuan untuk menangani landskap Perniagaan dan Pasaran yang berubah yang dipengaruhi oleh kemajuan teknologi yang pesat. Memandangkan perniagaan menyesuaikan diri dengan perubahan dalam pengiklanan, strategi promosi, dan perbelanjaan media, persidangan ini akan menyediakan platform untuk membincangkan pendekatan inovatif untuk mengekalkan relevansi jenama dan penglibatan pelanggan.

Sorotan Utama:

– Tema: Pemasaran dan Transformasi Mampan pada Era Inovasi Teknologi.

– Tarikh: 26-27 Julai 2024

– Tempat: Hibrid – Sekolah Perniagaan dan Pengurusan, CHRIST (Deemed to be University), Jalan Hosur, Bengaluru, dan Dalam Talian.

Tema dan Sub-Tema Persidangan

Persidangan ini akan menampilkan siri sesi mengenai topik yang pelbagai, termasuk:

– Reka Bentuk Berfikir & Kemampanan

– Pendekatan Keputusan Berpandukan Data

– Mengurus Risiko untuk Kemampanan

– Gangguan Teknologi dan Ketahanan

– Analisis Pasaran Prediktif dan Preskriptif

– Pemasaran Digital dan Amalan Media

– Gamifikasi dalam Strategi Perniagaan

– Revolusi Industri 5.0

Sub-tema tambahan merangkumi bidang seperti Ekonomi Bulatan, Kepuasan Pelanggan, Blockchain dalam Perniagaan, dan Keusahawanan Digital.

Panggilan Kertas

Akademia, pakar industri, dan penyelidik dijemput untuk mengemukakan kertas asal dan tidak diterbitkan. Kertas akan menjalani proses semakan buta dan mesti mematuhi garis panduan penyerahan. Kertas yang terpilih akan berpeluang untuk diterbitkan dalam isu khas jurnal terkemuka yang diindeks dalam ABDC, SCOPUS, dan Web of Science.

Tarikh Penting:

– Pendaftaran Pengarang Aktif Sehingga: 20 Julai 2024

– Tarikh Akhir Penyerahan Kertas Penuh: 10 Julai 2024

Yuran Pendaftaran:

– Delegasi India: INR 2500 (Akademia), INR 3500 (Syarikat/Usahawan)

– Delegasi Asing: $50 (Akademia), $60 (Syarikat/Usahawan)

– Pengarang Tambahan (Luar Talian): INR 1000, $20

– Bengkel Penyelidikan: INR 1250 (Delegasi India), $25 (Delegasi Asing)

Mengenai CHRIST (Deemed to be University)

Ditubuhkan pada tahun 1969, CHRIST (Deemed to be University) adalah sebuah institusi bertaraf tinggi di India, yang diiktiraf untuk kecemerlangan akademiknya, pendekatan pendidikan holistik, dan kurikulum inovatif. Diakreditasi dengan gred ‘A+’ oleh Majlis Penilaian dan Akreditasi Kebangsaan (NAAC), universiti ini melayani lebih daripada 30,000 pelajar di seluruh kampus di Bangalore, Lavasa, dan Delhi NCR.

Mengenai Sekolah Perniagaan dan Pengurusan

Sekolah Perniagaan dan Pengurusan di CHRIST (Deemed to be University) adalah hab dinamik untuk memupuk pemimpin perniagaan masa depan yang dilengkapi untuk menavigasi kerumitan persekitaran global. Sekolah ini menawarkan program sarjana muda, pascasiswazah, dan penyelidikan dengan pengkhususan dalam Pemasaran, Kewangan, Sumber Manusia, Operasi & Sistem Lean, dan Analitik Perniagaan.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

– Dr. Nishant Kumar | E-mel: nishant.kumar@christuniversity.in

– Dr. Kerena Anand | E-mel: kerena.anand@christuniversity.in

– Dr. Vasudevan M | E-mel: vasudevan.m@christuniversity.in

– Dr. Manish Kumar Srivastava | E-mel: manishkumar.srivastava@christuniversity.in

Untuk pendaftaran:  -> E-perkhidmatan ->Portal Pembayaran Dalam Talian->Kampus Tengah –>Persidangan

Siaran akhbar ini dikeluarkan oleh Sekolah Perniagaan dan Pengurusan, CHRIST (Deemed to be University), Jalan Hosur, Bengaluru – 560029, India.

Media Contact

School of Business and Management Christ University

Jalan Hosur, Berhampiran Bulatan Susu

Source :School of Business and Management, CHRIST (Deemed to be University)

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.