Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Kemiteraan Hard Shell dengan Kejohanan Padel Sukan Sharjah adalah Unik

CEO encouraging players before the match

(SeaPRwire) –  

Sharjah, Emiriah Arab Bersatu 4 Julai 2024  – Hard Shell, sebuah syarikat yang terkemuka, percaya dalam membina hubungan dan menggalakkan persekitaran di mana kecemerlangan berkembang maju. Kerjasama mereka baru-baru ini dengan Kejohanan Padel Sukan Sharjah sebagai penaja adalah bukti komitmen ini.

Ini adalah edisi kedua Kejohanan Padel Sukan Sharjah, yang diadakan dari 25 hingga 30 Jun di WPA Rahmaniyah Sharjah. Acara itu menyaksikan lebih daripada 600 pemain mendaftar untuk bertanding bagi merebut gelaran berprestij dalam tiga kategori. Tetapi ia melampaui itu! Para pemain dari pelbagai latar belakang bersatu, disatukan oleh kecintaan mereka terhadap permainan.

Bagi Hard Shell, acara itu adalah gabungan idea, aspirasi, dan kolaborasi. Apabila ditanya dalam temu bual di luar acara tentang makna perkongsian itu kepada Hard Shell, Ketua Pegawai Eksekutif mereka, Anil Kant, menjawab bahawa ia adalah lebih daripada sekadar membina nilai jenama Hard Shell. Beliau menambah bahawa anda mendapat peluang untuk bertemu dengan orang-orang yang berfikiran sama dari pelbagai bidang dalam acara sebegini, dan bagaimana beliau melihatnya sebagai platform untuk rangkaian.

Sepanjang enam hari acara itu, Ketua Pegawai Eksekutif Hard Shell berinteraksi dengan pelbagai tokoh penting, termasuk Yang Amat Mulia Sheikh Sultan bin Mohammed bin Sultan Al Qasimi dan Yang Berhormat Sheikh Mohammed bin Humaid Al Qasimi, selain hadir pada Majlis Perasmian acara tersebut. Beliau membawa visi yang melampaui pembinaan jenama tradisional. Keterlibatan kepimpinan tertinggi Hard Shell sedemikian menunjukkan betapa pentingnya perkongsian itu kepada mereka.

Seiring dengan berlangsungnya Kejohanan, semangat kekitaan jelas kelihatan di dalam dan di luar gelanggang, yang bertindak sebagai pemangkin untuk Hard Shell membina ikatan yang tak ternilai harganya. Jelas dari interaksi bahawa mereka sangat bangga menjadi sebahagian daripada perjalanan ini, menyokong komuniti sukan dan berinteraksi dengan orang-orang dari pelbagai latar belakang.

Mr Anil honored for sponsoring eventConnecting with dignitaries at the Sharjah Sports championship

Media Contact

Hard Shell FZE

+971506339794

SHED No: Q4 095, SAIF – Saif Zone – Sharjah – United Arab Emirates

Source :Hard Shell FZE

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.