Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Italia Group Memikat Pameran MosBuild Expo 2024!

1

(SeaPRwire) –  

Ahmedabad, Gujarat 17 Jun 2024  – Pavilion 2, Hall 8-D2107 | Crocus Expo, Moscow

Bersiaplah, kerana Italia Group telah membuat kejutan di MosBuild Expo 2024!

Dari 13 Mei hingga 16 Mei, kompleks pameran Crocus Expo dipenuhi dengan lebih 200 syarikat, tetapi booth Italia Group yang mempesonakan di Pavilion 2, Hall 8-D2107 benar-benar mencuri perhatian.

Kehebatan Mozek Italia Group:

  • : Mozek kaca mewah ini berkilauan dan berkilat, menambah sentuhan glamor kepada expo.
  • : Kecil tetapi hebat, mozek porselin ini memukau pengunjung dengan reka bentuknya yang terperinci dan ketahanan yang tinggi.
  • : Mozek Veneto yang bergaya dan mesra alam menonjol sebagai daya tarikan yang lestari.
  • : Tradisi bertemu inovasi dengan Grifine Ceramics, menggabungkan keindahan abadi dengan sentuhan moden.

Booth yang Tak Terlupakan:

Booth Italia Group bukan sekadar paparan, tetapi pengalaman! Pengunjung segera tertarik dengan paparan mozek yang terang dan penuh warna. Booth itu dipenuhi dengan tenaga, memaparkan kemahiran seni dan kraf di sebalik mozek Palladio, Piccolo, Veneto, dan Grifine.

Apakah yang Membuat Booth Italia Group Menonjol:

  • Paparan yang Memukau: Direka untuk memukau, booth Italia Group mengajak pengunjung untuk menyelami dunia mozek, menemui bagaimana jubin kecil ini dapat mengubah mana-mana ruang.
  • Keseronokan Mencuba: Pengunjung bukan sahaja melihat mozek, tetapi juga menyentuh, merasa, dan mengalami kualiti dari dekat, mendapat pemahaman sebenar mengenai tekstur dan kemasan yang menjadikan produk Italia Group unik.
  • Bertemu dengan Pakar: Pakar mozek Italia Group berada di sana untuk berkongsi petua, trend, dan teknik dalaman. Keghairahan mereka berjangkit, menjadikan booth itu sebagai pusat perbualan yang meriah dan idea-idea kreatif.
  • Suasana Artistik: Booth itu sendiri merupakan karya agung, mencerminkan komitmen Italia Group terhadap kreativiti dan kemahiran kraf. Ia adalah ruang di mana perniagaan bertemu dengan inspirasi, dan setiap sudut menceritakan kisah kecemerlangan reka bentuk.

Kemeriahan di MosBuild:

Sebagai acara terbesar dan paling berprestij dalam industri, MosBuild Expo menarik lebih daripada 80,000 pengunjung profesional, termasuk lebih daripada 5,000 pembeli dari 15 negara dan 78 wilayah di Rusia. Penampilan sulung Italia Group menambah dimensi baru yang meriah kepada expo, menetapkan standard baru yang berwarna-warni dalam seni mozek.

Pameran itu adalah pesta untuk deria. Bahagian Dekorasi dan Barang Rumah, Dapur dan Makan, dan Peralatan Rumah Tangga menawarkan kaleidoskop idea dan inspirasi.

Gerakan Mozek:

Ramai orang hadir di MosBuild Expo, dan para pengunjung memberikan pandangan dan terlibat. Penyertaan Italia Group menambah dimensi baru kepada pameran itu. Kedua-dua pengunjung langsung dan pengunjung silang dari pameran MosBuild yang lebih luas terpesona dengan daya tarikan mozek mereka yang penuh warna.

2345

Media Contact

Italia Group

+917940006000

4th floor, 401-403, Samaan II, Anandnagar Road, Prahladnagar, Ahmedabad

Source :Italia Group

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.