Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Ibu Bekerja Melancarakan Tali Pinggang TTOS Mewah Murah di Tengah Kesulitan

TTOS Belts founder Tokes OjoAde

(SeaPRwire) –  

Eldersburg, Maryland 26 Jun 2024  – Belt adalah aksesori yang sering dipandang rendah tetapi sebenarnya sangat berkesan! Sebuah belt boleh menaikkan penampilan mana-mana pakaian dengan mudah: mengubah rupa dari biasa kepada menarik dalam masa beberapa minit. Memberdayakan wanita dan membantu mereka melepaskan keyakinan diri mereka, TTOS Belts adalah jenama baru tali pinggang mewah yang berpatutan yang direka dengan teliti untuk wanita moden setiap hari. Siri tali pinggang berkualiti baharu ini bertujuan untuk membantu wanita yang sibuk menaikkan penampilan mana-mana pakaian dengan mudah dan berpatutan.

Pada asasnya, TTOS Belts melambangkan kepercayaan pengasasnya, Tokes Ojo-Ade, terhadap kuasa fesyen untuk menanamkan keyakinan dan memberdayakan wanita. Perjalanan untuk mencipta TTOS Belts telah berlangsung selama lebih dari empat tahun, di mana Tokes mengatasi pelbagai halangan termasuk kehilangan peribadi [kehilangan bapanya akibat kanser] dan cabaran pandemik.

Setiap TTOS Belt disertakan dengan penegasan yang terukir di bahagian dalam belt, yang berfungsi sebagai peringatan bahawa dalam dunia di mana wanita adalah pakar pelbagai aspek yang memakai pelbagai topi dan mengimbangi begitu banyak perkara, kita mampu melakukannya kerana kita tabah dan kuat. TTOS Belts adalah saiz-inklusif kerana wanita dari semua bentuk dan saiz harus dapat merasa yakin dan bergaya semasa memakai belt. “Apabila anda melengkapkan penampilan anda dengan belt TTOS, anda akan melepaskan keyakinan diri anda sambil menaikkan penampilan anda dengan mudah…tanpa perlu mengeluarkan banyak wang,” kata Tokes Ojo-Ade, pereka dan pengasas TTOS Belts.

Koleksi TTOS Belts termasuk:

Sasha Belt: Logam dalam warna emas dan perak.

Lara Wrap Belt: Kulit vegan yang lestari dalam warna hitam, merah, krim, dan karamel.

Ciri utama:

Saiz-Inklusif: Sasha (86cm & 120cm), Lara (satu saiz sesuai untuk kebanyakan: 312cm).

Lestari: Lara wrap belt diperbuat daripada kulit vegan & semua beg habuk adalah 100% kapas.

Mewah Berpatutan: Harga $59.99 setiap satu.

TTOS belts boleh didapati di .

Imej beresolusi tinggi boleh didapati .

Buku rujukan boleh didapati .  

TENTANG TTOS Belts:

Pengasas Tokes Ojo-Ade adalah seorang profesional korporat dengan lebih dari 20 tahun pengalaman Pemasaran dan Pengurusan Produk dalam industri Perkhidmatan Kewangan. Tokes berminat untuk memberdayakan wanita untuk tampil dengan penampilan terbaik mereka dan merupakan pencipta kandungan di sebalik Tokes Take on Style, membantu wanita yang sibuk melepaskan keyakinan diri mereka melalui gaya, gaya hidup, dan petua perjalanan yang mudah di di mana dia mempunyai lebih dari 30K pengikut. Tokes telah bekerjasama dengan jenama seperti Cole Haan, SheaMoisture, Rachel Zoe, Stitch Fix, HUE, dan Express, dan dia telah dipaparkan oleh Google Creators, WBFF Fox 45 Baltimore News dan Power to Fly. Klik untuk ciri-ciri.

Tokes melancarkan TTOS Belts untuk membantu wanita yang sibuk dengan mudah dan pantas menaikkan penampilan mana-mana pakaian dari hari bekerja hingga hujung minggu. Membesar dalam permadani budaya Nigeria yang meriah dan beralih ke tenaga New York City yang meriah, Tokes menghasilkan belt reka bentuk tersuai sebagai penghormatan kepada intipati wanita yang pelbagai aspek. 

Untuk pertanyaan media, hubungi Tokes di tokes@tokestakeonstyle.com.

Media Contact

Tokes Ojo-Ade, TTOS Belts

Source :TTOS Belts

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.