Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Duo Bapa dan Anak Perempuan, Sarah dan Patrick Getchell, Menerbitkan Buku Fantasi ‘Firebound Harmony’

Available in Ebook Paperback Hardcover and Audiobook

(SeaPRwire) –  

Dallas, Texas Jun 27, 2024  – Menulis kisah fantasi yang menarik bukan sahaja untuk kanak-kanak tetapi juga orang dewasa adalah satu cabaran yang bahkan penulis terkemuka gagal mengatasinya. Menguasai genre ini adalah perkara yang sukar untuk dilakukan tetapi duo bapa-anak perempuan yang berbakat, Sarah dan Patrick Getchell telah membuktikan sebaliknya dengan karya terbaru mereka. Duo penulis ini baru-baru ini mengeluarkan buku fantasi baru untuk dewasa yang bertajuk ‘Firebound Harmony: Princess and Dragon Unite’. Buku ini adalah sebahagian daripada siri fantasi dewasa, bertajuk ‘Firebound Harmony’, yang akan menjadi siri tiga buku. Buku 1 memfokuskan kepada Puteri Jaylen yang bertujuan untuk memulihkan ikatan antara rakyatnya dan naga. Penulisan yang memikat dan plot yang mendebarkan adalah sesuatu yang pembaca telah nikmati secara jelas yang membuat mereka tertarik sehingga akhir buku.

Cerita ini membawa pembaca ke dunia ajaib Lianthis di mana seribu tahun yang lalu naga dan manusia hidup dalam keharmonian. Tetapi disebabkan beberapa keadaan yang tidak dijangka, setelah bertahun-tahun, naga dianggap sebagai musuh. Kisah ini mengikuti ikatan yang mengharukan antara Puteri Jaylen dan naga Aurelia yang perlu membuktikan persahabatan mereka adalah tulen bukan sahaja kepada seluruh kerajaan, tetapi juga kepada raja. Cara kedua-dua penulis mengembangkan jalan cerita dan watak telah memberi pembaca dunia fantasi utama untuk hilang di dalamnya. Setelah dilancarkan, buku ini telah mendapat beberapa ulasan positif, mempromosikan novel ini lebih jauh lagi. Pembaca khususnya telah menikmati bagaimana perjalanan Jaylen dan Aurelia untuk memulihkan perikatan kuno antara naga dan manusia menghadapi beberapa cabaran, namun mereka tidak berputus asa sehingga akhir.

Ia juga sangat jarang bagi seorang bapa yang berbakat untuk bekerjasama dengan anak perempuannya untuk meneruskan usaha penulisan mereka yang dilakukan oleh Patrick dan Sarah Getchell. Novel yang memukau yang membawa pembaca ke dunia fantasi yang berbeza kini boleh didapati di dan untuk maklumat lanjut, sila layari .

Media Contact

Patrick and Sarah Getchell

Source :Patrick and Sarah Getchell

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.