Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Dunia Akan Menari dengan Single Baru Do-Si-Do oleh Intelligent Diva

Intelligent Diva

(SeaPRwire) –   Intelligent Diva Kongsi Pelancaran Pelbagai Muzik, Barangan Dagangan, dan Siri Mini Televisyen Baharu

Jacksonville, Florida 4 Julai 2024  – Tidak menghairankan apabila Intelligent Diva melancarkan lagu hit. Single terbaharunya Darkest Pain berada dalam carta DRT dan dalam 10 teratas di 7 stesen radio merentasi genre negara, rock dan kontemporari dewasa. Pada pendapat kami, dunia akan lebih menyukai Do-Si-Do. Dia adalah ratu rekod hit pelbagai genre dan lagu ini adalah gabungan antara negara dan pop.  Intelligent Diva telah bekerjasama dengan SFR Beats untuk lagu-lagunya dan jurutera rakaman Stone Schaefer.  Bulan Julai ini termasuk pelancaran single baharu Do-Si Do, dan barangan dagangan baharu dari garisan gadis negara beliau yang diilhamkan oleh lagu hit negara yang baru dikeluarkan Darkest Pain dan lagu hit akan datang Do-Si Do. I.D. mempunyai kedai barangan dagangan dalam talian yang dipanggil IDM Merch Boutique yang termasuk barangan dagangan dalam kategori: barangan rumah, aksesori, baju-t unisex, hoodie, baju tanaman, jaket dan banyak lagi.

Pada 16 Julai, Intelligent Diva akan melancarkan Episod 2 yang bertajuk  Songbird Shares Her Darkest Pain. Episod 2 adalah sebahagian daripada siri mini 5 bahagian yang diilhamkan oleh sketsa dari album Music Is Art beliau.  Episod 1 bertajuk Songbird Returns. Dalam Episod 2, terdapat kejutan kerana watak baharu diperkenalkan dalam rancangan itu yang dilakonkan oleh Intelligent Diva. Setiap Episod termasuk muzik oleh Intelligent Diva.

Kreativiti Intelligent Diva membolehkannya meluaskan cakrawalanya dengan meneroka pelbagai cabang industri hiburan seperti yang diimpikannya. Lima tahun yang lalu, ini adalah mimpi bagi Intelligent Diva dan kini ia telah menjadi kenyataan. Sebagai usahawan yang membina empayarnya sendiri, dengan produknya sendiri, beliau mempunyai katalog produk yang berguna untuk dinikmati orang ramai dari muzik, barangan dagangan, buku dan televisyen. Beliau telah melaburkan dana sendiri dalam penghasilan setiap projek di bawah Intelligent Diva Music Empire. Membolehkan kepelbagaian merentas semua produk seperti genre muzik,

Do- Si Do akan dikeluarkan di semua platform muzik pada 5 Julai di bawah label bebas Intelligent Diva, Diva Underground Records.  Terdapat dua versi Do-Si-Do. Anda boleh pra-simpan kedua-dua versi di bawah menggunakan pautan di bawah:

Do-Si- Do (Versi Lanjutan)

https://fzmiz6wn.r.eu-west-2.awstrack.me/L0/https:%2F%2Fintelligentdiva.ffm.to%2Fdo-si-do/1/010b01907902d53b-59f4fed0-dc26-45ce-9268-5a2f88b0c96e-000000/dA5YUCGf1g9lZkrqJSWo3tP5lTI=165

Do-Si- Do (Versi Radio)

https://fzmiz6wn.r.eu-west-2.awstrack.me/L0/https:%2F%2Fintelligentdiva.ffm.to%2Fdosido-radioversion/1/010b01907902d4c1-4860b176-f3e4-4555-bd82-f0724a73a138-000000/mmlLQoEpdo2RVmB40pWn-DNYroA=165

Ikuti Intelligent Diva di Instagram:

https://www.instagram.com/intelligentdivamusic

Lawati Laman Web Kami:

Syarikat Rakaman – Intelligent Diva Music

Ikuti Kami di YouTube:

Intelligent Diva – YouTube

Ikuti Kami di Vimeo

Intelligent Diva (vimeo.com)

Tonton Saluran TV Kami di Strimm Television 2.0

Beli Buku oleh Chincia Kenner

Amazon.com: Inside The World Of Digital Marketing eBook: Kenner, Chincia: Kindle Store

Beli-belah dengan Kami di Kedai Dalam Talian Digital

Semak Kami di Roku TV

Songbird Shares Her Darkest Pain   Episode 2DoSi Do  By Intelligent Diva

Media Contact

Intelligent Diva Music

904-860-2050

Intelligent Diva Music 7643 Gate Parkway Suite 104-1022 Jacksonville, Florida 32256

Source :Intelligent Diva Music

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.