Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Bookscrit Hadir dengan Diskaun Tetap 15% Sempena Bulan Sejarah Wanita

Book Promotion Services

(SeaPRwire) –   Dapatkan diskaun 15% besar ini bulan sejarah wanita dari syarikat produktif, Bookscrit dan ambil kesempatan perkhidmatan promosi buku mereka.

Los Angeles, California Mar 19, 2024  – Dalam keadaan semasa, promosi buku telah menjadi salah satu perkara paling penting bagi penulis. Menulis buku bukan sahaja kerja penulis. Bersama menulis buku, mereka juga mengambil berat semua perkara yang akan membantu mereka sampai kepada pembaca sasaran mereka. Tanpa promosi yang baik, sekarang tiada siapa yang boleh mengumpulkan pembaca. Bookscrit adalah syarikat yang cekap yang menawarkan perkhidmatan promosi buku yang hebat. Kini, mereka juga memberikan diskaun 15% rata pada setiap pembelian untuk bulan sejarah wanita, yang benar-benar membantu penulis. Syarikat promosi buku ini telah datang dengan pelbagai bantuan yang membantu seseorang untuk mendapatkan keputusan yang memuaskan dalam tempoh masa yang singkat.

Ini mempromosikan buku melalui pemasaran kandungan. Kini ia mula dilihat bahawa pemasaran kandungan adalah salah satu sumber promosi yang paling membantu. Dengan mendapatkan perkhidmatan mereka, seseorang akan dapat mempromosikan buku mereka melalui penerbitan berita, blog, temubual, pengenalan buku, dan ulasan buku. Mereka tidak hanya menawarkan perkhidmatan penulisan tetapi juga mengedarkan tulisan ke lebih daripada 195 laman. Mereka menggunakan pelbagai laman web yang sah untuk sampai kepada bilangan pembaca yang maksimum. Strategi promosi yang berkesan ini boleh benar-benar membantu dalam mempromosikan buku.

Perkhidmatan promosi buku mereka juga membantu seseorang untuk memaparkan penerbitan berita mereka di Google Berita. Kini, ia dianggap benar-benar membantu, apabila datang ke mempromosikan buku. Pada masa ini, bilangan penulis meningkat setiap hari. Dan untuk sebab itu, semua orang menghadapi banyak masalah mengumpulkan pembaca. Tetapi strategi promosi cemerlang syarikat ini mempunyai potensi untuk memberikan pertumbuhan yang besar. Oleh itu, mana-mana penulis yang berusaha boleh meluaskan dan mencapai pertumbuhan dengan bantuan syarikat ini.

Syarikat promosi buku ini, Bookscrit juga menawarkan perkhidmatan kempen. Dengan melakukan kempen, seseorang akan mendapat peluang untuk membawa kerja mereka kepada pembaca global dan mencapai lebih banyak kejayaan dengan cara yang licin. Kelebihan lain syarikat ini adalah bahawa mereka terus melakukan kempen sehingga ia mencapai keputusan yang memuaskan untuk pelanggan mereka. Dan itulah sebabnya, bantuan promosi mereka dianggap salah satu cara yang paling membantu untuk mempromosikan buku. Ia adalah rancangan promosi dan pemasaran cemerlang mereka yang membantu semua orang untuk mencapai kejayaan dalam tempoh masa yang singkat.

Syarikat ini menawarkan pelbagai perkhidmatan kepada penulis muda pada harga yang mesra kantong. Melakukan promosi buku yang mahal bukan pilihan bijak untuk penulis baru. Dan untuk sebab itu, mereka telah datang dengan harga yang munasabah, yang benar-benar membantu semua. Bersama semua ini, mereka juga menawarkan perkhidmatan sokongan pelanggan 24 jam untuk semua. Dengan menggunakan ciri ini, seseorang boleh menghubungi syarikat ini dengan mudah dan menyelesaikan sebarang masalah mengenai promosi buku. Oleh itu, jangan sia-siakan masa lagi dan mempromosikan buku dengan syarikat ini untuk pengalaman tanpa kesulitan.

Mengenai syarikat:

Syarikat promosi buku terkemuka, Bookscrit menawarkan perkhidmatan promosi buku yang cemerlang kepada semua. Promosi perkhidmatan cemerlang mereka boleh membawa seseorang kepada pendedahan maksimum dalam masa singkat. Ketahui lebih lanjut mengenai kerja mereka di https://www.bookscrit.com/.

Media Contact

Bookscrit

Sumber :Bookscrit

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.