Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

BLR Tools Data Recovery Wizard | Perkhidmatan Pemulihan Data

best data recovery tool for blr tool

(SeaPRwire) –   Pemulihan data, pemadaman data, pertukaran peti surat, dan pembaikan fail adalah antara banyak perkhidmatan yang disediakan oleh syarikat pemulihan data berfokus pelanggan BLR Tools.

New Delhi, Delhi Mar 11, 2024  – Ulasan Perisian Pemulihan Data BLR

BLR Tools sangat mudah untuk dimuat turun. Masukkan ‘TRIAL‘ dalam medan kod pengaktifan dan teruskan. Untuk “oopsie” penghapusan, ini adalah aplikasi yang hebat. Ia memulihkan fail yang disimpan ke kawasan sebelumnya tidak ditulis cakera keras. Cuba perisian ini jika anda telah dengan tidak sengaja memadamkan sebarang data. Jangan pasang aplikasi ini pada cakera daripada mana anda cuba pemulihan data.

Data tepat yang anda cuba pulih mungkin akan ditulis semula!
Skor: 4.7 daripada 5 bintang
Cadangan

Perniagaan pemulihan data dilengkapi dengan perisian, perkakasan, dan kepakaran teknologi yang diperlukan untuk memulihkan data berharga anda yang hilang dengan jayanya. Lebih 90% pakar mampu memberikan keputusan. Ini bermakna terdapat kemungkinan yang kuat firma pemulihan data mungkin menyelamatkan situasi malang anda jika anda telah menentukan bahawa data yang hilang mengandungi maklumat penting atau penting yang perlu dipulihkan.

Syarikat-syarikat ini sering menggunakan teknologi terkini, kontemporari sebagai salah satu strategi mereka. Selain itu, kerana kebanyakan syarikat-syarikat ini juga menyediakan perkhidmatan komputer dan media yang berkaitan, mereka mampu menyediakan perkhidmatan pemulihan data dengan menggunakan teknik dan perisian pemulihan data yang paling boleh dipercayai dan terkini.

Kini, pengguna boleh membeli perisian pemulihan data sendiri untuk menjalankan beberapa prosedur “di rumah” pemulihan data; tetapi disarankan untuk memilih jenama perisian yang boleh dipercayai dan mempunyai pengalaman dalam pemulihan data. Ini bermakna bahawa walaupun dengan perkhidmatan pemulihan data profesional, data anda yang hilang mungkin akan ditulis semula dan menjadi tidak boleh dipulihkan jika anda meragui-ragu dan cuba untuk memulihkannya menggunakan program-program ini tanpa kejayaan.

Gunakan Ujian Percuma Perisian Pemulihan Data untuk Mudah Memulihkan Data Hilang

Memulihkan data atau fail yang dihapuskan dari peranti storan luaran, HDD, SSD, tong sampah, Gambar, video, PPT, PDF, DOCX, dan banyak lagi.
Memulihkan fail yang dihapuskan dan dokumen penting yang lain.
Memulihkan data dari cakera yang telah rosak, dienkripsi, atau diformat.
Pemulihan fail percuma sehingga 1 GB; tiada kad kredit diperlukan.

Harga & Ketersediaan

‘BLR Tools Data Recovery Professional’ boleh didapati sebagai perisian cuba-sebelum-beli dari:

Muat Turun Perisian

Versi percuma: membenarkan semua data yang boleh dipulihkan untuk discan dan dipra-tayang. Untuk menyimpan data, versi lengkap boleh dibeli dengan pelan satu bulan: BLR hanya berharga $39.

crash data recovery toolssd data recovery toolbest data recovery tool for pen drive1 data recovery tool 2

Hubungan Media

BLR Tools

9873737489

3rd Floor, Plot No 7, opposite DPS School, Pocket 1, Dwarka Sector-3, MatialaNew Delhi/110077

Sumber :BLR Tools

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.