Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Alexis Skyy, KaMillion, Angelica Nwandu, Hollywood Larry, dan ramai lagi akan dihormati di Anugerah Creatives Who Hustle 2024

IMG 4272

(SeaPRwire) –   KaMillion, Alexis Skyy, Blakk Tatted, Angelica Nwandu, CeCe Valencia, Angel Brinks, Hollywood Larry, Amina BuddaFly dan ramai lagi akan dihormati di Majlis Penyampaian Anugerah Creatives Who Hustle 2024 di Los Angeles, California.

Santa Monica, California 24 Jun 2024  – Creatives Who Hustle akan menganjurkan Majlis Penyampaian Anugerah Tahunan Pertama Creatives Who Hustle Honorary Mixer. Majlis ini akan menjadi permulaan kepada Anugerah BET 2024 pada hari Khamis, 27 Jun 2024 di Fame Cast Media Studios di Los Angeles, CA 8:00 PM-1 AM

Majlis dan pameran Creatives Who Hustle adalah satu acara jaringan yang dipenuhi dengan malam kreativiti, persembahan secara langsung, penerima anugerah, jaringan, dan pameran bakat. Perayaan ini akan didedikasikan untuk menghormati dan menonjolkan profesional industri, influencer, artis, pelakon, eksekutif, dan ramai lagi yang berdiri sebagai peneraju jalan yang layak dalam bidang yang pelbagai dan dihormati. Didukung oleh The Jamison Agency dan Creatives Who Hustle, organisasi ini akan dengan bangganya mengiktiraf individu-individu yang menguasai bidang mereka dalam industri hiburan muzik, fesyen, kecantikan, lakonan, pengarah, permainan, fotografi, penerbitan, dan filem.

Dengan Pengacara TV Shynieka Taylor sebagai hos tahun ini, penerima anugerah tahun ini termasuk: Angelica Nawandu (Pengasas The Shade Room), KaMillion (Penulis lagu pemenang Anugerah Grammy dan pelakon utama siri Rap Sh!t), Blakk Tatted (Pengasas Blakk Smoke), CeCe Valencia (Legenda Radio dan personaliti radio 93.5 KDAY), Alexis Skyy (Usahawan dan influencer bersiri), Angel Brinks (Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Angel Brinks Fashion), Amina BuddaFly (Penyanyi, pelakon, dan penulis antarabangsa), HollyWood Larry (Penggaya Selebriti), KiKi Ayers (Publisis Selebriti), KenBarbie (Personaliti media dan wartawan pemenang anugerah) Angell Conwell (Pelakon Amerika), TheScottedit (MUA Selebriti), Tokyo Stylez (Pakar rambut selebriti) Dai Time (Suara Generasi Z), dan Alysha Burney (influencer media sosial)

Tetamu akan menikmati hiburan langsung daripada penyanyi Jhonni Blaze, sensasi R&B Nick Lavelle, Sunni Tha Rapper, Nia Dorsey (Ahli pelakon LHHLA), dan ramai lagi. Penampilan Tetamu Istimewa yang disahkan daripada rapper Honey Bxby, usahawan bersiri Stormy Wellington, Lea Robinson (Pemenang Anugerah Emmy Pose On FX), Destiny Patton (Love & Marriage: Huntsville), bekas pemain NBA Lamar Odom, Miss Haiti Universe, Brandon T. Jackson (pelawak dan pelakon), Abuse Parsons (“Haus of vicious” di BET), Reyna Love (Secret Society), Omar Cook (LA Undercover), Draper Wynston (Pelakon/Pengarah, Amazon Prime’s, “Washed”), Michael Strong Jr (Pelakon, BET’s, “A Family Business”), Chris Beal (Penerbit, Peacock’s, “Bel Air”), Natalie Nunn (Baddies On Zeus), Ray J, The TCH Network dan ramai lagi tetamu istimewa yang akan diumumkan.

Creatives Who Hustle akan berfungsi sebagai pemangkin yang kuat untuk individu yang berfikiran sama untuk berhubung, bertukar-tukar idea, dan berkolaborasi dalam projek masa hadapan sambil bergaul dengan rakan kreatif dan mempamerkan karya mereka dalam persekitaran yang menyokong. Tetamu akan menyertai kami ketika kami membuka pintu dan meraikan kecemerlangan dalam hiburan dengan Gaya BET sambil mengangkat tabir untuk kegemaran anda dan menikmati suasana yang dipenuhi bintang.

Lawati CreativesWoHustle.com dan terus berhubung dengan Creatives Who Hustle di media sosial untuk menerima kemas kini, cerita, dan pengumuman acara eksklusif.

Tiket boleh dibeli di sini

Untuk pertanyaan Akhbar/Bakat, hubungi: Kelley Jamison: PR@TheJamisonAgency.com

Untuk Penajaan dan semua pertanyaan lain, hubungi: Team@TheJamisonAgency.com

Media Contact

The Jamison Agency LLC

Source :The Jamison Agency LLC

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.