Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Addlly AI akan Cipta Penyelesaian Kandungan Tersuai Terkini dengan Program Pemacu Pertumbuhan AI Generatif Microsoft

Addlly AI Joins Microsoft

(SeaPRwire) –   Perusahaan AI berpangkalan di Singapura Addlly AI menyertai kohort pertama Program Perpantasan Pembangunan AI Gen Microsoft. Terpilih daripada lebih 100 peserta, diiktiraf untuk pendekatan inovatif terhadap AI generatif dan komitmen untuk mengubahsuai penciptaan kandungan untuk perusahaan.

Singapura, Singapura Apr 4, 2024  – Perusahaan platform kandungan AI generatif berpangkalan di Singapura Addlly AI mengumumkan penyertaannya dalam kohort pertama Program Perpantasan Microsoft. Terpilih daripada lebih 100 pesaing, Addlly AI berada di kalangan 10 teratas, mendapat pengiktirafan untuk pendekatan inovatifnya terhadap AI generatif dan komitmennya untuk mengubahsuai penciptaan kandungan untuk perusahaan.

Program Perpantasan AI Gen 8 minggu ini oleh BLOCK71 dan Microsoft bertujuan meningkatkan ekosistem startup, menawarkan Addlly AI akses kepada sumber daya yang kaya, termasuk strategi Go-To-Market Microsoft dan rangkaian serantau yang luas BLOCK71.

Pusat kepada visi Addlly AI untuk tempoh penyertaannya dalam Program Perpantasan adalah pembangunan platform canggih penciptaan kandungan AI generatif yang direka untuk memanfaatkan data pertama daripada pelanggan. Dengan mencampurkan wawasan mendalam daripada jenama pelanggan dengan amalan SEO terkini dan trend pasaran, Addlly AI mahu menghasilkan kandungan yang tidak sahaja menggamit perhatian penonton tetapi juga memanfaatkan strategi SEO terkini untuk memaksimakan keterlihatan dan impak.

Penggabungan unik wawasan dalaman jenama dengan trend pasaran luaran akan membolehkan pelanggan menggunakan platform penciptaan kandungan AI Addlly AI untuk menghasilkan blog, pos media sosial, surat berita dan imej AI yang secara berkesan menarik dan mengekalkan perhatian pengguna.

“Kami bersyukur berada di kalangan kumpulan elit startup terpilih untuk perjalanan transformasi ini,” kata Tina Chopra, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas Bersama Addlly AI. “Dengan sokongan Microsoft dan rangkaian serantau BLOCK71, kami mahu mempercepatkan pembangunan kami dan membawa penyelesaian terkini kami ke perusahaan di seluruh rantau ini. Kami menetapkan matlamat untuk mengubahsuai cara perniagaan berkomunikasi di ruang digital, memanfaatkan AI Gen untuk membentuk sambungan yang lebih mendalam dan memacu penglibatan yang bermakna.”

Melalui bimbingan peribadi dan sokongan teknikal, program ini akan menjadi katalis untuk mempercepatkan penyelesaian inovatif Addlly AI ke tahap baru, selanjutnya mengukuhkan kedudukannya sebagai batu asas dalam landskap penciptaan kandungan AI Gen.

Tentang Addlly AI:

Addlly AI ialah syarikat AI generatif berpangkalan di Singapura yang memberi tumpuan untuk mengubahsuai cara perniagaan dan pakar pemasaran menjana kandungan pemasaran digital menyeluruh. Platform kami mengintegrasikan pelbagai teknologi AI untuk membolehkan penciptaan kandungan peribadi dalam skala besar, menjadikan kami platform utama konten pemasaran multi-modal di Asia untuk mencipta blog SEO dan

Kami sedang memperluaskan pakej alat dan ciri AI kami untuk memenuhi keperluan pemasar digital yang berkembang. Addlly AI juga komited terhadap pembangunan etika AI dan merancang untuk menyokong pelbagai bahasa Asia untuk meningkatkan aksesibiliti dan kesesuaian di seluruh rantau ini. Dedikasi kami terhadap inovasi dan kualiti diiktiraf dengan Anugerah Gangsa dalam Kategori Kandungan Digital di Anugerah Digital ASEAN 2024.

Untuk maklumat lanjut mengenai Addlly AI dan penyelesaiannya yang inovatif, lawati

Butiran mengenai Program Perpantasan AI Gen Microsoft boleh didapati di

Hubungan Media:

Ronie Ganguly, Pengasas Bersama Addlly AI

[Telefon]: +65 9152 8252

[E-mel]: hello@addlly.ai

[Alamat Syarikat]: 50 Raffles Place, Level 46 Singapore Land Tower, S 048623

Hubungan Media

Addlly AI

+65 9152 8252

50 Raffles Place, Level 46 Singapore Land Tower

Sumber :Addlly AI

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.